Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets snyggaste utemöbler till balkongen

Balkongmöbler och utemöbler till balkongen vår och sommar 2021

Foto: TT
Våren och sommaren 2021 är på intåg och då är det dags att fräscha upp balkongen – och är du i behov av nya utemöbler har du hamnat rätt. Här tipsar vi om vårens snyggaste stolar, bord och soffor, för en balkong du vill hänga på i sommar.

Använder du också balkongen som förråd under vinterhalvåret? Då är det äntligen dags för den stora vårstädningen. Ut med det gamla och in med det nya. Det vill säga, sätt ner cykeln på gården, kör julgranen till tippen och gör plats för dina utemöbler.

För även om ljusslingor, kuddar och blomkrukorna gör mycket för en härlig sommarkänsla på balkongen, så är ändå möbleringen avgörande. Har du plats för en härlig soffa eller dagbädd? Eller vill du ha ett ordentligt matbord för att kunna bjuda på middag utomhus?

balkongmöbler 2021
Foto: TT/mikolajn

Här kan du även kika in årets snyggaste utemöbler när det kommer till uteplats, terass och trädgård!

Vilken funktion ska balkongen ha?

När du ska inreda din balkong är det viktigt att tänka ut vad exakt du vill göra på den. Ska den vara en plats att hänga på, med mysiga kuddar och möbler att sträcka ut kroppen på? Eller har du en liten balkong och vill få plats med ett matbord och ett par stolar? Det är helt klart avgörande för hur du ska utforma den. Vi har valt ut vårens snyggaste balkongmöbler, något för alla sorters häng. Här är våra favoriter:

Balkongmöbler och utemöbler till balkongen 2021

Vi listar 15 snygga och praktiska balkongmöbler som vi ivll inreda våra balkonger med 2021!

Rottingmöbler till balkongen, Nordform

Loungeset i rotting med två fåtöljer och ett bord från Nordform. Läs mer och köp det här (länk till Ellos).

Hängstol med fransar, Åhléns

Den här hängstolen med trendiga fransar från Åhléns gör sig perfekt i hörnet på din balkong. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Svart balkongbord, H&M Home

Ett lågt bord i tålig metall som har rund bordsskiva med låg kant från H&M Home. Bordet kan användas inomhus såväl som utomhus. Läs mer och köp det här (länk till butik).

SOffa och soffbord till balkongen, Ellos Home

Soffa i loungemodell med ett matchande soffbord från Ellos Home. Läs mer och köp det här (länk till Ellos).

Bord till balkongen, Ethimo

Ihopfällbart runt bord till balkongen i galvaniserat pulverlackerat stål från Ethimo. Det finns i fler färger. Läs mer och köp det här (länk till Ellos).

Liten loungesoffa, Ellos Home

2-sits soffa i loungemodell till balkonegn från Ellos Home. Den klarar att stå ute i alla väder, året runt. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Stilrent café-set till balkong. Brafab

Klassiskt fällbart café-set med 2 stolar och 1 bord i trä från Brafab. Läs mer och köp det här (länk till Ellos).

Soffa i rotting, Hillerstorp

Utesoffa i i naturrotting från Hillertorp. Den ger vilken balkong som helst en harmonisk och härlig känsla. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Utohusvagn på Hjul, Åhlèns

En svart utomhusvagn med hjul från Åhléns. Perfekt förvaring till balkongen som kan flyttas runt och ställas där den får plats. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

SOffgrupp till balkongen, Martnisen

Soffgrupp med en soffa, två fåtöljer och ett bord med svart pulverlackerad aluminiumram från Martinsen. Setet innehåller även tjocka grå polyesterkuddar. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

SOlsäng till balkongen, Åhléns

Svart solsäng i underhållsfri aluminium som går att fälla i fyra lägen, hela vägen ned till plan. Läs mer och köp den hos Åhléns här (länk till Åhléns).

Hängbord för balkongen, Hillerstorp

Hängande balkongbord med vit stålställning och skiva av vitlaserad furu från Hillerstorp. Bordet är även ställbar i flera lägen. Läs mer och köp det här (länk till Ellos).

Balkongparasoll, Åhlëns

Parasoll till balkongen i trendig offwhite nyans. Enkelt att ställa in det i lutande läge för maximalt skydd mot solen. Läs mer och köp det hos Åhléns här (länk till Åhléns).

Svart rottingfåtölj, Ellos Home

Fåtölj av rotting från Ellos Home att inreda din balkong med. Den finns även i ljus naturnyans och även i en mörkare. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Pall till balkongen, H&M home

En pall med sits i trä och ram i målad metall från H&M Home. Pallen kan användas inomhus såväl som utomhus och fungera både som sittyta och som förvaringsyta. Läs mer och köp den här (länk till butik).

5 inredningstrender 2021 – enligt våra danska favoriter
0:56

Efter reklamen: 5 inredningstrender 2021 – enligt våra danska favoriter

(0:56)

Slå på ljud