Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så ser våren 2024 ut på Granit – se nyheterna här

26 mar, 2024 
AvStina Meyerson
Granit nyheter inför våren och sommaren 2024
Våren 2024 har kommit till Granit! Nu finns det härliga inredningsnyheter i butik – och shoppingredaktören listar här sina favoriter ur sortimentet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hemma hos #4 - Angelica SvanströmBrand logo
Hemma hos #4 - Angelica Svanström

Trots att solen varvas med snöblandat regn är både våren och sommaren sannerligen i antågande! Med den nya säsongen har också härlig ny inredning börjat landa i butikerna – och nu presenterar Granit sina vår- och sommarnyheter 2024.

Nyheterna innefattar exempelvis vackra utemöbler, fina textilier och inredning av återvunna material från den nya kollektionen Not Wasted. Se bilderna från vår- och sommarsortimentet här!

granit vår och sommar 2024

Granits vårnyheter 2024

Är du nyfiken på vår- och sommarnyheterna som landat i butik nu? Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson sina elva favoriter ur Granits sortiment!

Annons

Pläd med fransar

Granit

Fin och mjuk pläd med fransar, som är tillverkad av textilspill som återvunnits. Eftersom pläden är tillverkad av återvunnet material är varje filt unik!

Tålig hängmatta

Granit

Stilren hängmatta i en slitstark blandning av bomull och polyester. Tänk dig en sommardag under ett träd med en god bok i den här fina hängmattan!

Terrakottakruka

Granit

Fin och praktisk lerkruka i terrakotta, som kan användas både inomhus och utomhus. Krukan passar bra att odla i och terrakottan får en fin patina med tiden.

Annons

Svart loungestol

Granit

Loungestol av pulverlackerat järn som är perfekt för balkongen eller trädgården, i Granits egen design. Stolen är så snygg i sin enkelhet, och blir riktigt mysig ihop med fina kuddar och plädar.

Klassisk vattenkanna

Granit

Vattenkanna i zink som rymmer tio liter. Kannan är både fin och praktisk, och kan användas såväl inomhus som på balkongen eller i trädgården.

Pall i återvunnet trä

Granit

Pall av återvunnet trä från gamla träplankor, från furu, sal, teak eller annat trämaterial. Eftersom pallen är gjord av återvunnet trä är varje pall unik!

Annons

Lampskärm i tyg

Granit

Fin och harmonisk lampskärm som tillverkats av bomullsspill som återvunnits. Lampskärmen ger ett mjukt och behagligt ljus och passar exempelvis utmärkt i ett sovrum.

Naturvit hängstol

Granit

Är du ute efter en härlig och fin hängstol i vår och sommar? Den här är både bekväm och snygg! Stolen är tillverkad av björkträ och ett tåligt och slitstarkt tyg.

Kanna i glas

Granit

Tidlös och robust kanna, delvis tillverkad av rester från glasproduktion och tidigare använt glas. Kannan och glasen ur samma serie är så fina att duka med på uteplatsen eller balkongen exempelvis.

Annons

Trädgårdsdynor

Granit

Fin kvadratisk trädgårdsdyna i bomull med fyllning av polyester, som passar lika bra ute som inne. Dynorna finns i flera snygga färger, som ljust khakigrön till exempel.

Beige matta

Granit

Snygg vävd matta i naturvitt, tillverkad av använda återvunna jeans som gjorts om till nytt tyg. Därför är varje matta unik!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons