Artikeln innehåller reklamlänkar

Vanilla french – säsongens nya nageltrend

vanilla french manikyr inspiration naglar trend

Den uppdaterade varianten av fransk manikyr blev snabbt en favorit i Hollywood. Här är allt om den nya trendmanikyren "Vanilla french".
23 januari, 2023
ELLE Beauty: Min rutin – med Daniela Rathana
6:25

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Daniela Rathana

(6:25)

Slå på ljud

Färgsprakande naglar, graffiti nails och spännande nageldekorationer – nu börjar sakta men säkert den enkla och diskreta manikyren få lämna mer plats åt lekfulla naglar med härlig färg. För ser vi på säsongens nageltrender ser vi att otippade manikyrer i ren Y2K-anda gör comeback och skimmer och metall är hetare än någonsin.

Men vi har såklart inte fått nog av den franska manikyren! Den enkla franska manikyren har länge varit en klassiker att räkna med, men har den senaste säsongen fullkomligt exploderat i popularitet. En tunn tipp, en färgglad fransk, nail art french eller en fransk manikyr med en twist – vi ser mängder av varianter göra succé!

Så fixar du den perfekta franska manikyren hemma – 7 snygga varianter att testa

Men nu kommer manikyren också i en uppdaterad version. Här är allt du behöver veta om trendnaglarna "Vanilla french" som snabbt blivit en favorit hos kändisar som Kylie Jenner, Nicola Peltz Beckham och Adele.

Vanilla french – trendiga varianten av fransk manikyr

Zola Ganzorigt som står bakom instagramkontot @nailsbyzola har blivit en riktig trendsättare vad gäller manikyrer. Det är bland annat hon som stod bakom Hailey Biebers trendiga Glazed donut nails och såklart även hon som återigen satt chrome-naglarna på trendkarta. Och manikyristen har också en imponerande kundlista med namn som Kendall och Kylie Jenner, Hailey Biber, Adele och Jessica Alba. Det är såklart också Zola vi har att tacka för säsongens trendiga "Vanilla french".

Otippade nageltrenden är tillbaka – till alla millennials stora förskräckelse

Vad är vanilla french?

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Manikyren "Vanilla french" innebär en mjukare variant av den klassiska franska manikyren med vita toppar. Däremot är det klara, vita nagellacket utbytt mot en mer subtil och mjuk vit nyans som ger en något mer nedtonad känsla till naglarna.

Nagellacken Zola Ganzorigt använder för att skapa manikyren är färgerna Put it in neutral och Funny bunny från OPI. Här kommer du direkt till nagellacken (länk till Kicks).

Så enkelt gör du gellack hemma – och favoriterna du inte får missa