Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Vanilla french – säsongens nya nageltrend

23 jan, 2023 
vanilla french manikyr inspiration naglar trend
Den uppdaterade varianten av fransk manikyr blev snabbt en favorit i Hollywood. Här är allt om den nya trendmanikyren "Vanilla french".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Daniela RathanaBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Daniela Rathana

Färgsprakande naglar, graffiti nails och spännande nageldekorationer – nu börjar sakta men säkert den enkla och diskreta manikyren få lämna mer plats åt lekfulla naglar med härlig färg. För ser vi på säsongens nageltrender ser vi att otippade manikyrer i ren Y2K-anda gör comeback och skimmer och metall är hetare än någonsin.

Men vi har såklart inte fått nog av den franska manikyren! Den enkla franska manikyren har länge varit en klassiker att räkna med, men har den senaste säsongen fullkomligt exploderat i popularitet. En tunn tipp, en färgglad fransk, nail art french eller en fransk manikyr med en twist – vi ser mängder av varianter göra succé!

Annons

Men nu kommer manikyren också i en uppdaterad version. Här är allt du behöver veta om trendnaglarna "Vanilla french" som snabbt blivit en favorit hos kändisar som Kylie Jenner, Nicola Peltz Beckham och Adele.

Vanilla french – trendiga varianten av fransk manikyr

Zola Ganzorigt som står bakom instagramkontot @nailsbyzola har blivit en riktig trendsättare vad gäller manikyrer. Det är bland annat hon som stod bakom Hailey Biebers trendiga Glazed donut nails och såklart även hon som återigen satt chrome-naglarna på trendkarta. Och manikyristen har också en imponerande kundlista med namn som Kendall och Kylie Jenner, Hailey Biber, Adele och Jessica Alba. Det är såklart också Zola vi har att tacka för säsongens trendiga "Vanilla french".

Vad är vanilla french?

Manikyren "Vanilla french" innebär en mjukare variant av den klassiska franska manikyren med vita toppar. Däremot är det klara, vita nagellacket utbytt mot en mer subtil och mjuk vit nyans som ger en något mer nedtonad känsla till naglarna.

Nagellacken Zola Ganzorigt använder för att skapa manikyren är färgerna Put it in neutral och Funny bunny från OPI. Här kommer du direkt till nagellacken (reklamlänk).

opi nagellack vanilla french
Klicka på bilden för att komma till nagellacken från OPI.
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nailsBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nails

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons