Säsongen otippade nageltrend – graffitinaglarna är tillbaka

graffiti nagellack

Här är allt du behöver veta om vårens nageltrend som gör en oväntad comeback!
20 januari, 2023
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani
5:19

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani

(5:19)

Slå på ljud

Att Y2K-trenden kommit tillbaka är ingen nyhet. Jeans med låg midja, cargobyxor och såklart det chockrosa modet, är tre tydliga trender som flirtar med 90- och 00-talet. Men nu börjar också Y2K-trenden inta beautyscenen.

I vår ser vi till exempel hur den berömda, uppsatta luggen är hetare än någonsin och redan förra säsongen blev nageldekorationer sakta men säkert en beautyaccessoar att räkna med.

Nu tar vi nageltrenden steget längre och välkomnar tillbaka manikyren som många millennials garanterat har en relation till. Vi pratar såklart om de omtalade graffitinaglarna! Här är allt du behöver veta om trenden.

Vårens stora nageltrender – 7 snygga manikyrer att testa redan nu

2000-talet bjöd på en hel del spännande beauty. Du minns kanske det berömda tandsmycket, hårmascaran, nail piercing eller den vibrerande mascaran som lovade fantastiska fransar med va-va-voom-volym?

Men en av de absolut största beautytrenderna på sena 00-talet var såklart också graffiti nails. Nagellacket skulle då ge effekten av krackelerade naglar och vi såg manikyren i regnbågens alla färgen (även i lysande neon). Gör dig redo – för nu är nagellacket tillbaka!

Så enkelt gör du gellack hemma – och favoriterna du inte får missa

Nageltrend 2023: Graffitinaglar

graffitinaglar trend 2023

Nagellacken lanseras vecka 7.

Som en kontrast till den naturliga och enkla manikyren som länge legat i toppen bland nageltrender ser vi att skimmer, färg och grafiska mönster börjar ta mer plats. Lagom till detta lanserar också svenska nagelmärket Depend en kollektion med sex färgglada nagellack som ger graffiti-effekt (och nostalgikänsla deluxe). Nagellacken används som topplack och ger då den krackelerade effekten.

graffitinaglar naglar manikyr vår
Peter Edqvist

Graffitinaglarna är inte den enda manikyren vi ser göra comeback! Även chromenaglar (som Kylie Jenner bland annat bar på systern Kourtney Kardashians bröllop) var en manikyr vi såg dominera i mitten på 2010-talet. Ytterligare ett bevis på att allt kommer tillbaka.

Foto: TT, Imaxtree, Depend

Manikyrdrömmar: Så gör du en romantisk chockrosa manikyr
1:00

Efter reklamen: Manikyrdrömmar: Så gör du en romantisk chockrosa manikyr

(1:00)

Slå på ljud