Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Säsongen otippade nageltrend – graffitinaglarna är tillbaka

20 jan, 2023 
graffiti nagellack
Här är allt du behöver veta om vårens nageltrend som gör en oväntad comeback!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole FalcianiBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani

Att Y2K-trenden kommit tillbaka är ingen nyhet. Jeans med låg midja, cargobyxor och såklart det chockrosa modet, är tre tydliga trender som flirtar med 90- och 00-talet. Men nu börjar också Y2K-trenden inta beautyscenen.

I vår ser vi till exempel hur den berömda, uppsatta luggen är hetare än någonsin och redan förra säsongen blev nageldekorationer sakta men säkert en beautyaccessoar att räkna med.

90-tal trend skönhet

Nu tar vi nageltrenden steget längre och välkomnar tillbaka manikyren som många millennials garanterat har en relation till. Vi pratar såklart om de omtalade graffitinaglarna! Här är allt du behöver veta om trenden.

Annons

2000-talet bjöd på en hel del spännande beauty. Du minns kanske det berömda tandsmycket, hårmascaran, nail piercing eller den vibrerande mascaran som lovade fantastiska fransar med va-va-voom-volym?

Men en av de absolut största beautytrenderna på sena 00-talet var såklart också graffiti nails. Nagellacket skulle då ge effekten av krackelerade naglar och vi såg manikyren i regnbågens alla färgen (även i lysande neon). Gör dig redo – för nu är nagellacket tillbaka!

Nageltrend 2023: Graffitinaglar

graffitinaglar trend 2023
Nagellacken lanseras vecka 7.

Som en kontrast till den naturliga och enkla manikyren som länge legat i toppen bland nageltrender ser vi att skimmer, färg och grafiska mönster börjar ta mer plats. Lagom till detta lanserar också svenska nagelmärket Depend en kollektion med sex färgglada nagellack som ger graffiti-effekt (och nostalgikänsla deluxe). Nagellacken används som topplack och ger då den krackelerade effekten.

Annons
graffitinaglar naglar manikyr vår

Graffitinaglarna är inte den enda manikyren vi ser göra comeback! Även chromenaglar (som Kylie Jenner bland annat bar på systern Kourtney Kardashians bröllop) var en manikyr vi såg dominera i mitten på 2010-talet. Ytterligare ett bevis på att allt kommer tillbaka.

Foto: TT, Imaxtree, Depend

Manikyrdrömmar: Så gör du en romantisk chockrosa manikyrBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du en romantisk chockrosa manikyr

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons