Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Det här är Soft brow – säsongens trendiga ögonbryn

13 aug, 2023 
soft brow ögonbrynstrend ögonbryn
Buskiga, blekta och #browsonfleek – vi har sett många ögonbrynstrender komma och gå genom åren. Höstens stora bryntrend är däremot mer avskalad än någonsin. Här är allt du behöver veta om "Soft brow" – och såklart produkterna som gör jobbet!
Annons
Min rutin #10 – Nadia KandilBrand logo
Min rutin #10 – Nadia Kandil

Mjukt och naturligt fortsätter att dominera när det kommer till skönhetstrender. Ombre concealer är till exempel en snackis på sociala medier och hårfärgen bronde (eller dirty blonde som den också kallas) är en av säsongens stora hårtrender. Och höstens naturliga ögonbrynstrend är inget undantag!

Här är allt du behöver veta om Soft brow – och produkterna som skapar de perfekta ögonbrynen!

soft brow ögonbryn naturliga bryn

Soft brow – säsongens stora ögonbrynstrend

Redan förra hösten såg vi hur blekta ögonbryn fick ett ordentligt uppsving. Det har vi bland annat Kendall Jenner och systrarna Hadid att tacka. Nu lämnar vi de blekta brynen bakom oss och satsar på en något mjukare och mer naturlig variant.

Annons

Vad är soft brow ögonbryn?

Mjuka, ljusa och lagom fluffiga – så går det att beskriva ögonbrynstrenden Soft brow. Istället för att markera brynen med en mörk penna och brynmascara är det istället dags att plocka fram en ljusare nyans (gärna med en kallare, grå underton) och låta det naturliga stå i fokus. Brynen får också gärna vara lätt borstade uppåt.

ljusa ögonbryn trend soft brow

Naturliga ögonbryn – produkterna som gör jobbet

Är du trött på att måla ögonbrynen varje dag är Soft brow den perfekta brynlooken för dig! För många är nämligen allt som krävs en genomskinlig brynmascara för att borsta brynen till rätta. Har du väldigt mörka ögonbryn och vill få dem ljusare (eller tvärtom) är en ögonbrynsfärg perfekt. Här hittar du vinnarna av ELLEs bäst i test ögonbrynsfärg.

Annons

Ögonbrynsfärg, Eyelash and eyebrow tint – Refectocil

Ögonbrynsfärgen från Refectocil är en lättanvänd brynfärg där det också går att skräddarsy till den perfekta nyansen genom att blanda flera olika färger! Här hittar du favoriten (reklamlänk).

Genomskinlig brow gel, Amazing eyebrow gel – I Will makeup

En transparent bryngel är ett måste i varje necessär! Favoriten från I will makeup lägger snabbt och enkelt varje brynstrå på plats – utan att göra ögonbrynen stela eller krispiga. Dessutom håller brynen felfritt hela dagen! Här hittar du den prisvärda (och dryga) ögonbrynsmascaran.

Annons
ögonbrynsgel soft brows trend
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Ögonbrynspenna, Diorshow Brow Styler – Dior

Med en smal spets, fina pigment och perfekt krämig formula är nya Diorshow Brow Styler från Dior den ultimata pennan om du behöver fylla i glesa partier eller vill förlänga ögonbrynet. Här hittar du ögonbrynspennan (reklamlänk).

ögonbrynspenna trend smink bryn
Klicka på bilden för att komma till brynpennan från Dior.
Annons

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons