Därför saknades Pete Davidson på Kourtney och Travis bröllop

Pete, Kim, Kourtney och Travis

När Kourtney Kardashian och Travis Barker sa ja till varandra i Italien dök Kim Kardashian upp utan pojkvännen Pete Davidson vid sin sida. Här är anledningen till hans frånvaro!
24 maj, 2022

Sedan skilsmässan med Kanye West har Kim Kardashian funnit kärleken på nytt. Det var strax efter att Kim varit gästprogramledare i Saturday Night Live, i oktober 2021, som dejtingryktet började figurera mellan henne och SNL-profilen Pete Davidson.

TV: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
0:57

Efter reklamen: TV: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

(0:57)

Slå på ljud

Till en början höll paret sin relation privat men på senaste tiden har vi allt mer fått ta del av Kim och Petes kärlek. Bland annat fick vi se Kim och Pete sida vid sida under Met-galan 2022 och de såg kärare ut än någonsin.

Det bar systrarna Kardashian/Jenner på Kourtneys bröllop i Italien

Pete Davidson saknades under Kravis Italien-bröllop

Det är inte bara Kims kärleksliv som går strålande, även storasyster Kourtney Kardashian lever i en kärleksbubbla. I söndags gifte sig Kourtney med Travis Barker för tredje gången. Makarna började med att gifta sig inofficiellt i Las Vegas efter Grammygalan. Därefter gifte de sig borgerligt i Santa Barbara i Kalifornien och det tredje bröllopet hölls nu i Italien framför vänner och familj.

På plats för att fira den stora dagen var bland annat alla Kardashian/Jenner-systrarna, Machine Gun Kelly och Megan Fox samt Kendalls pojkvän Devin Booker. Men Kim Kardashians pojkvän Pete Davidson fanns däremot inte vid Kims sida. Anledningen? Jo, bröllopet krockade nämligen med Petes sista dag på SNL. Komikern har nämligen sagt upp sig från programmet efter hela åtta säsonger.

Detaljen på Kims naglar

Men detta stoppade inte Kim från att inkludera Pete på ett hörn i bröllopet, eller iallafall i sin look. Dagen till ära hade Kim nämligen ett P av strasstenar skrivet på en av sina naglar. På Instagram delade hon en bild på den rosa manikyren.

Kim delade även med sig av ett gäng bilder på Pete på sin Instagram story där hon uppmärksammade hans sista dag på SNL.

Foto: TT Källa: Cosmopolitan