Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför saknades Pete Davidson på Kourtney och Travis bröllop

24 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Pete, Kim, Kourtney och Travis
När Kourtney Kardashian och Travis Barker sa ja till varandra i Italien dök Kim Kardashian upp utan pojkvännen Pete Davidson vid sin sida. Här är anledningen till hans frånvaro!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sedan skilsmässan med Kanye West har Kim Kardashian funnit kärleken på nytt. Det var strax efter att Kim varit gästprogramledare i Saturday Night Live, i oktober 2021, som dejtingryktet började figurera mellan henne och SNL-profilen Pete Davidson.

TV: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
TV: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Till en början höll paret sin relation privat men på senaste tiden har vi allt mer fått ta del av Kim och Petes kärlek. Bland annat fick vi se Kim och Pete sida vid sida under Met-galan 2022 och de såg kärare ut än någonsin.

Pete Davidson saknades under Kravis Italien-bröllop

Det är inte bara Kims kärleksliv som går strålande, även storasyster Kourtney Kardashian lever i en kärleksbubbla. I söndags gifte sig Kourtney med Travis Barker för tredje gången. Makarna började med att gifta sig inofficiellt i Las Vegas efter Grammygalan. Därefter gifte de sig borgerligt i Santa Barbara i Kalifornien och det tredje bröllopet hölls nu i Italien framför vänner och familj.

Annons

På plats för att fira den stora dagen var bland annat alla Kardashian/Jenner-systrarna, Machine Gun Kelly och Megan Fox samt Kendalls pojkvän Devin Booker. Men Kim Kardashians pojkvän Pete Davidson fanns däremot inte vid Kims sida. Anledningen? Jo, bröllopet krockade nämligen med Petes sista dag på SNL. Komikern har nämligen sagt upp sig från programmet efter hela åtta säsonger.

Detaljen på Kims naglar

Men detta stoppade inte Kim från att inkludera Pete på ett hörn i bröllopet, eller iallafall i sin look. Dagen till ära hade Kim nämligen ett P av strasstenar skrivet på en av sina naglar. På Instagram delade hon en bild på den rosa manikyren.

Kim delade även med sig av ett gäng bilder på Pete på sin Instagram story där hon uppmärksammade hans sista dag på SNL.

Foto: TT Källa: Cosmopolitan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons