Kourtney Kardashian och Travis Barker har gift sig på riktigt

Travis Barker och Kourtney Kardashian

Efter Kourtney Kardashian och Travis Barkers första vigsel i Las Vegas ska paret nu gift sig på riktigt. Här är allt vi vet om parets vigsel i Santa Barbara och den kommande bröllopsfesten!
16 maj, 2022
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud

Det var under söndagen den 15 maj som Kourtney Kardashian och Travis Barker skymtades utanför ett tingshus i Santa Barbara. Enligt TMZ ska paret denna gång ha gift sig på riktigt efter att de redan blivit vigda av en Elvis-imitatör i Las Vegas ett par veckor tidigare.

Gifte sig i Las Vegas

I början av april la Kourtney Kardashian upp ett inlägg på Instagram där hon avslöjade att hon och kärleken Travis Barker gift sig i Las Vegas. Bara timmar efter de närvarat vid årets Grammy Awards hade paret letat upp ett kapell med en Elvis Presley-imitatör för att viga sig.

– Klockan 2 på natten i ett land långt långt borta (Las Vegas), efter en episk natt och lite tequila, vågade en drottning och hennes stiliga kung ge sig ut till det enda öppna kapellet med en Elvis och gifte sig (utan licens). Övning ger färdighet, skrev Kourtney på Instagram.

Kourtney och Travis Gifte sig i stadshuset

Men nu ska paret ha gift sig på riktigt. Denna gång ägde vigseln rum i ett tingshus i Santa Barbara där de fått äktenskapet lagligförklarat. Kourtney skymtades sedan utanför tingshuset i en vit knälång klänning och slöja tillsammans med Travis som var klädd i smoking. På cabrioleten som stod parkerad utanför stod det "Just Married".

Kourtney Kardashian och Travis Barker ska enligt People ha vigts med endast ett par få vänner och familjemedlemmar närvarande vid ceremonin.

Kim Kardashians bröllopsplaner – efter nya relationen med Pete Davidson

Kourtney Kardashian och Travis Barkers bröllopsfest

Däremot verkar det inte vara sista gången de firar deras äktenskap. Snart väntar en riktigt bröllopsfest i Italien enligt en källa till People, som dessutom bekräftade den nya vigseln mellan Kourtney och Travis.

– De behövde ha en laglig vigsel innan deras stora bröllop äger rum i Italien, som sker väldigt snart, avslöjade källan till People.

– Alla detaljer är färdiga och hela familjen, inklusive barnen, är väldigt exalterade inför bröllopet.

Källa: ELLE US