Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kim Kardashians tankar kring att gifta sig igen

06 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Kim Kardashian och Pete Davidson
Kärleken sprudlar i Kim Kardashians liv med den nya pojkvännen Pete Davidson. I ett nytt uttalande berättar nu Kim om tankarna kring att gifta sig igen – efter den tuffa skilsmässan från Kanye West.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian och pojkvännen Pete Davidson har på senaste tiden allt mer börjat visa upp sig ihop. Under eventet White House Correspondent’s Dinner i Washington D.C. i början av maj gjorde turturduvorna sin röda mattan-debut som par.

Vi fick också se Kim och Pete sida vid sida under Met-galan 2022 och de såg kärare ut än någonsin.

Kim Kardashians tre äktenskap

Innan Kim fann kärleken i Pete var hon under flera års tid gift med Kanye West och de tidigare makarna har tillsammans fyra barn – North, Saint, Chicago och Psalm. Men i februari 2021 kom nyheten om att Kim ansökt som skilsmässa som i mars i år gick igenom.

Annons

Förutom det nästan sju års långa äktenskapet med Kanye har Kim varit gift två gånger tidigare. Mellan 2000 och 2004 var Kim gift med musikproducenten Damon Thomas och efter det träffade hon Kris Humphries. Kim och Kris äktenskap tog däremot slut redan efter 72 dagar från att de sagt ja till varandra.

Egna orden om att gifta sig en fjärde gång

I ett nytt avsnitt av familjen Kardashian/Jenners tv-serie The Kardashians berättar nu Kim om sina känslor gällande att någon gång gifta sig igen.

– För mig är det så att skaffar man en bebis då är du fast för livet. Men äktenskap kommer och går, ta det från mig. Jag tror på kärlek. Därför hoppas jag att det blir ett till bröllop för mig. Fjärde gången gillt, säger Kim i programmet enligt Vanityfair.

Uttalandet är inget som specifikt handlar om Kims relation med Pete men med tanke på att paret nu glatt visar upp sin stora lycka är det kanske Pete som Kim hoppas blir den fjärde och sista maken. Det låter iallafall inte som att Kim har stängt dörren för ett äktenskap framöver.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons