Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pete Davidson har tatuerat in Kim och Kanyes barns namn

04 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Pete Davidson och Kim Kardashian
Komikern Pete Davidson är inte rädd för att uttrycka sin kärlek med hjälp av tatueringar.
Nu har han gjort det igen, och denna gång är det flickvännen Kim Kardashians barn som hyllas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

För ett litet tag sedan berättade Kim Kardashian att hennes nya pojkvän Pete Davidson utsmyckat sin kropp med ett par hyllningar till henne.

Det handlar bland annat om en tatuering med orden ”My girl is a lawyer”, som han lät göra efter att Kim Kardashian blivit klar med sina juriststudier.

– När han gjorde sin första tatuering tänkte jag ”Åh, vad gulligt. Tack!”. När han gjorde den andra så kände jag ”Åh, det är gulligt, men det är väl vad tatueringsperson gör?” De skaffar en tatuering som visar vad som händer i deras liv, berättade Kim Kardashian i The Ellen DeGeneres show nyligen.

Pete Davidson brände in Kims namn

Och det var inte allt. Pete Davidson har också bränt in flickvännens namn på bröstet.

Annons

– Han ville göra något annorlunda och permanent som inte går att ta bort. Någonting som alltid kommer synas där, som ett ärr, förklarar Kim Kardashian.

Han ska sedan ha skämtat och sagt att eftersom att hon ju är ett märke, så förtjänar hon en märkning.

Nu har Pete Davidson varit i farten igen. För några dagar sedan fångade han på bild med en ny tatuering vid halsen. KNSCP står det på den, och sägs stå för Kim Kardashians och Kanye Wests barns initialer. Och K:et ska alltså betyda Kim.

Pete Davidson fejd med Kanye West

Kim och Kanye har fem barn tillsammans: äldsta dottern North, 8, Saint, 6, Chicago, 4, och minstingen Psalm, 2 år.

Hur pappa Kanye West, med vilken Pete Davidson haft en rejäl konflikt, reagerat på detta är inte klarlagt och han har inte uttalat sig offentligt om det.

Tidigare i år gick rapparen till attack mot komikern i en rad Instagraminlägg under en längre tid. I ett av dessa förbjöd han Pete Davidson från att träffa kidsen.

”Nej, du får aldrig träffa mina barn”, skrev Ye och publicerade sms där komikern skrivit att han ”aldrig vill stå i vägen för barnen” och ”jag hoppas att jag en dag kan träffa dem och att vi alla kan vara vänner”.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons