Bianca Ingrosso och Lovisa Worge om idén bakom företaget Ani

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge om idén bakom företaget Ani

Ani är bästisarna Bianca Ingrosso och Lovisa Worges nya företag, som kommer att sälja smycken framtagna och designade av duon.
Nu berättar de om idén till företaget.
04 maj, 2022
Bianca Ingrosso om framgångarna
2:21

Efter reklamen: Bianca Ingrosso om framgångarna

(2:21)

Slå på ljud

För ett tag sedan fick vi nys om att Bianca Ingrosso och Lovisa Worge startat ett företag ihop, och nu får vi äntligen veta vad det handlar om! Företaget heter Ani Jewels och kommer att sälja smycken som Bianca och Lovisa tagit fram och designat.

Lovisa Worge började jobba som assistent åt Bianca Ingrosso, och relationen som till en början enbart var professionell blev senare till vänskap. Idag är tjejerna bästa vänner.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge om Ani

– Tanken till Ani kom väldigt spontant. Vi har alltid velat göra något ihop, det har vi drömt om sedan vi började jobba väldigt bra ihop, säger Bianca Ingrosso i en video som delats på Ani Jewels Instagram-konto, där vi hör henne och Lovisa berätta om hela processen.

Det finns en fin anledning bakom att de beslutade sig för att skapa just smycken.

– Din och min vänskap är ju något som jag aldrig har upplevt innan du kom in i mitt liv. Även om den inte är så lång så har jag aldrig upplevt en sån här form av djup vänskap som jag haft med dig. Min första present som jag fick av dig var ju ett armband, ett kompisarmband, och då blev det så fint att det symboliserar vår vänskap. Och det var därför vår första tanke var att vi skulle göra smycken. Det finns ju inget finare sätt att ta vår vänskap till en större nivå genom att då skapa smycken tillsammans, säger Bianca Ingrosso vidare i videon.

Här är svenska influencerna med flest följare på Instagram

Då kan du köpa smyckena från Ani

Bianca och Lovisa beskriver produkterna som snygga och kvalitativa smycken till ett väldigt bra pris. De första smyckena kommer att lanseras den 5 maj och den första kollektionen heter Best friend collection. Duon beskriver kollektionen som simpel, elegant, klassisk och stilren.

Foto: Instagram