Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Sanningen om Kourtney Kardashian och Travis Barkers bröllop i Las Vegas

07 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kourtney Kardashian och Travis Barker
I helgen gifte sig Kourtney Kardashian och Travis Barker i ett litet kapell i Las Vegas.
Nu berättar tv-profilen själv om bröllopet – och visar upp bilder från natten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattanBrand logo
Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattan

I söndags kväll uppträdde Travis Barker på Grammy awards i Los Angeles och efter den stora galan begav sig han och fästmön Kourtney Kardashian ut i natten och till ett bröllopskapell där de gifte sig.

TMZ var först att skriva om bröllopet och berättade att paret blivit vigt av en Elvis Presley-imitatör.

Kourtneys egna ord om bröllopet

Men från Kourtney och Travis har det varit tyst. Fram tills nu.

”En gång för länge sen i ett land långt, långt borta (Las Vegas) klockan 2 på natten, efter en storslagen natt och lite tequila, vågade sig en drottning och hennes ståtliga kung in till det enda öppna kapellet som fanns med en Elvis och gifte sig (utan papper)”, skriver sagoberättaren Kourtney Kardashian på Instagram och tillägger:

Annons

”Övning ger färdighet”.

De första rapporterna gjorde gällande att paret haft alla sina papper i ordning, men så var det alltså inte.

Bilderna från bröllopet

I inlägget delar hon också med sig av ett gäng bilder från kvällen i det lilla kapellet. Mycket riktigt står är det en Elviskopia i guldig jacka som står bakom altararet och bröllopsparet gifte sig i matchande svarta skinnjackor, solglasögon och en varsin bukett röda rosor.

Travis Barker delar också han med sig av vigseln, och skriver att ”vad som händer i Vegas...”. Men just det ögonblicket stannade inte där, utan bilderna hamnade på hans Instagram.

Helgens bröllop var av det mer intima slaget, men fler och större ceremonier är att vänta från paret som inte är rädda att fira kärlek på ett storslaget vis.

Annons

I oktober förra året förlovade de sig under en semester i Montecito strax utanför Los Angeles. Blink 182-trummis hade fixat ett enormt blomarrangemang av röda rosor på en strand utanför deras hotell, och där gick han ner på knä på fick ett rungande ja till svar.

Travis Barker och Kourtney Kardashian har varit ihop i ungefär ett och ett halvt år. Ryktet om att de fallit för varandra började spridas i slutet av 2020 och i februari förra året gick de ut med att de var ett par.

Sedan dess har de varit allt annat är blyga med att visa upp sin kärlek, och vi väntar så klart otåligt på att få se mer av deras bröllopsfirande.

Foto: TT

Annons