Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kourtney Kardashian och Travis Barker har gift sig

05 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kourntey Kardashian och Travis Barker
Nu har Kourtney Kardashian och Travis Barker sagt sa till varandra.
Enligt amerikanska medier vigdes de av en Elvis Presley-imitatör i Las Vegas.
Annons
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Bara några timmar efter att Travis Barker uppträtt på Grammy awards natten till måndag gick han och fästmön Kourtney Kardashian fram till altaret i ett litet kapell i Las Vegas och gifte sig. Enligt bland annat TMZ var det en klassisk Elvis Presley-imitatör som stod för vigseln.

Kourtney Kardashian och Travis Barkers kärlekssaga

Det var i februari förra året som paret gick ut med att de börjat träffas, och då hade det spekulerats i flera månader om att de fått upp ögonen för varandra.

– Det har varit väldigt diskret. De passar väldigt bra ihop, och hela Kourtneys familj älskar redan Travis. De har varit grannar och goda vänner under flera år, och det har precis börjat bli romantiskt, berättade en källa i slutet av januari 2021 till TMZ.

Annons

Sedan de offentliggjorde sin kärlek har de inte varit blyga med sin relation och i oktober berättades det att de förlovat sig. Travis Barker gick då ner på knä på en strand utanför ett hotell i Montecito strax utanför Los Angeles. Där hade han anordnat ett enormt arrangemang av röda rosor som han format till ett stort hjärta. Allt dokumenterades av en privat fotograf.

”För alltid”, skrev Kourtney Kardashian på Instagram då, samtidigt som hon visade upp en bild från frieriet på stranden precis vid havet.

Blir flera bröllopsfester

TMZ skriver nu att de pratat med en källa nära paret, och enligt uppgiftslämnaren var det viktigt för paret att de skulle bli vigda av just en Elvis-imitatör.

Det verkar också som att det här inte är den enda ceremonin som kommer att äga rum. Källan säger nämligen att det kommer bli flera till inom kort, och deras kärlek kommer att firas med pompa och ståt.

Paret ska också haft alla papper klara, så vigseln tycks inte bara ha varit för syns skull.

Annons

Det här är Kourtneys första bröllop, medan Blink 182-trummis har två andra äktenskap bakom sig. Mellan 2001 och 2002 var han gift med Melissa Kennedy, och mellan 2004 och 2008 var han gift med Shanna Moakler.

Paret har inte bekräftat giftermålet än.

Foto: TT

Annons