Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

allt du behöver veta om Travis Barker

09 jan, 2022 
AvErika Garmelius
Travis Barker och Kourtney Kardashian
Travis Barker och Kourtney Kardashian är nu officiellt ett par, i oktober förlovade sig paret dessutom. Vi vill såklart veta allt om Travis, vem är han och hur slog han igenom? Här är allt vi vet om Travis Barker.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
Kourtney Kardashian – 5 saker du vill veta

Travis Barker är en amerikansk artist som är född 1975. Han är trummis i bandet Blink-189, tidigare trummis i bandet Transplants, Box Car Racer, The Aquabats.

Travis Barkers musikkarriär

Bandet Blink-182

Travis Barkers musikintresse började tidigt, han fick sin första trumma när han var fyra år och började ta trumlektioner året efter. Det var under en konsert 1998 som bandet Blink-189 behövde en trummis då deras originaltrummis Scott Raynor inte kunde spela. Travis Barker hoppade in som ersättare. Därefter fick han förfrågan om att spela med dem resten av turnén , vilket han tackade ja till. Efter några månader började Travis spela för bandet på heltid. Förutom bandet Blink-182 spelade även Travis i bandet Plus 44 mellan åren 2005 och 2009.

Annons

Travis Barker tillsammans med Melissa Kennedy

Melissa Kennedy var Travis Barkers först fru men äktenskapet blev kort. De gifte sig 2001 och skilde sig 2002, knappt ett år efter deras giftermålet.

Travis Barker tillsammans med Shanna Moakler

Travis Barker Shanna Moakler

Under 2004 gifte sig Travis med playboy-modellen Shanna Moakler. Tillsammans fick de två barn, Landon och Alabama. Paret hade en tv-serie på MTV tillsammans Meet the Barker´s. Serien sändes i två säsonger där vi fick följa familjens vardag.

Ansökan om skilsmässa skickades in hösten 2006 och tiden efter präglades av offentliga gräl och smutskastning vilket uppmärksammades av media. Numera har de dock blivit vänner igen.

Annons

Flygolyckan med Travis Barker

Travis Barker var med om en flygolycka i South Carolina år 2008. Han skadade sig allvarligt och fick svåra brännskador men överlevde. Fyra av de sex ombord omkom och bland dessa var Barkers assistent och livvakt.

Travis Barker tillsammans med Kourtney Kardashian

Travis Barker och Kourtney Kardashian har varit vänner i flera år men vänskapen utvecklades och de blev tillslut ett par. Den 17 oktober annonserades förlovningen mellan dem. Paret har delat gulliga bilder på sociala medier och Travis har dessutom tatuerat in Kourtneys namn på kroppen.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons