Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt om Kourtney Kardashian och Travis Barkers italienska bröllop

23 maj, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kourtney Kardashian och Travis Barker
Tredje gången gillt – Kourtney Kardashian och Travis Barker firade äktenskapet med ett stort bröllop i Italien efter de tidigare vigslarna i Las Vegas och Santa Barbara. Här är allt vi vet om den pampiga bröllopsfesten i italienska Portofino.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

Söndagen 22 maj firade Kourtney Kardashian och Travis Barker sitt äktenskap med en storslagen bröllopsfest i Italien. Paret som förlovade sig i oktober 2021 vigdes först i Las Vegas 4 april och sedan i ett tingshus i Santa Barbara 15 maj. Nu har paret sagt ja till varandra en tredje gång under en ceremoni i Portofino.

Här är allt om Kravis storslagna firande på den italienska rivieran.

Bröllopet i Portofino

Redan under fredagen den 20 maj anlände bröllopsgästerna till den italienska rivieran för att fira Kourtney Kardashian och Travis Barker. Gästerna bestod bland annat av släkten Kardashian och vänner till brudparet som Machine Gun Kelly och Meghan Fox. Även grundarna av Dolce & Gabbana, Domenico Dolce och Stefano Gabbana, närvarade vid Kravis bröllopshelg.

Annons

Helgens firande inleddes sedan med en välkomstmiddag på Ristorante Puny följt av en lunch dagen därpå vid vackra kustområdet San Fruttuoso. Sällskapet syntes även till på lyxyachter längs den italienska rivieran innan de på lördagskvällen samlades för middag på Villa San Bartolomeo, en av Dolce & Gabbanas L'Ulivetta-fastigheter i Portofino.

Kourtney och travis Vigsel

Vigseln ägde sedan rum på söndagen den 22 maj med en imponerande utsikt vid havet på Dolce & Gabbanas område L'Ulivetta. Brudnäbb var Kourtneys äldsta dotter Penelope och brudtärnor var Travis döttrar Alabama Barker och Atiana De La Hoya. Kourtney fördes till altaret av mamma Kris Jenner och ringbärare var sonen Reign.

Kourtney och Travis vigsel
Kourtney och Travis under vigseln

Kourtney bar en kort korsett-klänning i satin med blommiga spetsdetaljer skapad av Dolce & Gabbana. Tillsammans med klänningen bar hon även en slöja med en avbild av jungfru Maria som baserats på en av Travis Barkers tatueringar. Orden Family, Loyalty och Respect stod också broderade på slöjan.

Annons

Brudparet gav sina löften omgivna av ett hav röda rosor och efter ceremonin tutade närliggande båtar för att fira de äkta makarna. Enligt källor ska även italienska sångaren Andrea Bocelli framfört en av sina låtar under vigseln.

Bröllopsfesten vid Castello Brown

Bröllopsfesten som följde ägde rum vid en slottsträdgård till slottet Castello Brown. Kourtney bar en svart version av sin bröllopsklänning och syntes tillsammans med sin make dansa med nära och kära. Gäster som Machine Gun Kelly, Kylie Jenner och Kim Kardashian visade också upp filmer från festen på sociala medier. Bland annat visade filmerna att det serverades färsk cannelloni och pasta som lagades av italienska kockar på plats och att bröllopstårtan var helvit på en bädd av rosor. De nyblivna äkta makarna hade även matchande mr & mrs Barker-jackor och dansade sin första dans till Elvis-låten Can't help falling in love, framförd av Andrea Bocelli.

Källa: People, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons