Detaljerna i Kourtney Kardashians brudklänning – och de andra looksen under bröllopshelgen

Allt om Kourtney Kardashians bröllopsklänningar

Kourtney Kardashian och Travis Barker har gift sig (för tredje gången). Här är allt du behöver veta om Kourtneys brudklänning – och hennes andra två outfits under helgen.
23 maj, 2022

Tredje gången gilt! Ja, ingen trogen följare (eller andra som överhuvudtaget rör sig i sociala medier) har förmodligen lyckats undgå att Kourtney Kardashian och Travis Barkers bröllopshelg har gått av stapeln.

Kändisarna som närvarande under Kourtney och Travis intima Italien-bröllop

I april gifte sig paret under en spontan ceremoni i Las Vegas med en Elvis-imitatör och för drygt två veckor sedan var det dags igen. Den här gången fick de äktenskapet lagligförklarat i ett tingshus i Santa Barbara.

Så i helgen bjöd paret in familj och vänner till en maxad bröllopshelg i Europa. Platsen var Portofino i Italien och under söndagen sa de ja till varandra – för tredje gången.

Och tre var även den magiska siffran för antal brudlooks som Kourtney visade upp under kärlekshelgen. Bakom designen för samtliga outfits står Dolce & Gabbana, som utöver brudparet även klädde övriga familjen under helgens alla tillställningar. Spana in Kourtneys alla looks här.

Allt om Kourtney Kardashians brudklänning

Under ceremonin på söndagen bar Kourtney en kort korsettklänning i vit satin. Klänningen hade blommiga spetsdetaljer nertill, upptill och på sidorna. Enligt Vogue var designen inspirerad av 1960-talets italienska underkläder.

Till detta bar hon en lång, svepande slöja med spetsblommor inspirerade av kuststadens många trädgårdar. På slöjan syntes också ett motiv av Jungfru Maria, vilket blev tydligt när slöjan lagts tillrätta under vigseln. Den religiösa avbildningen, vilken var inspirerad av en av Travis tatueringar, följdes med texten “family loyalty respect”.

På armarna bar hon ett par höga tyll-handskar och på fötterna vita spetspumps. Även Travis dubbelknäppta kostym var signerad det italienska modehuset. Till middagen bytte Kourtney till en mindre slöja.

Kourtney svarta brudlook

Låt oss backa bandet! Dagen innan vigseln bjöd paret på en bröllopslunch. Till den fick gästerna åka en båttur med det italienska landskapet som dekor.

Till lördagens tillställning bar Kourtney en svart miniklänning från Dolce & Gabbana, även den här gången i en korsett-liknande modell och med höga handskar.

Jungru Maria var närvarande också i denna look, genom en avbildning på klänningen. Över huvudet hängde en svart slöja med blå spetskant. Matchade gjorde hon med svart make up och öppna skor.

Kourtneys röda brudklänning

Även på fredagen var Kourtney alltså klädd i Dolce & Gabbana. Till välkomstmiddagen gjorde den då blivande bruden entré i en skir, röd klänning.

Den långa klänningen, bestående av en body täckt av transparent tyg ner till anklarna, påminner om en klänning från modehusets vår- och sommarkollektion 1998.

Hon gick all in på den monokroma looken och adderade en röd fuskpäls samt röda remsandaletter.

TV: Spana in parets privata bilder från bröllopet i Santa Barbara

Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
0:57

Efter reklamen: Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder

(0:57)

Slå på ljud

Foto: TT