Det bar systrarna Kardashian/Jenner på Kourtneys bröllop i Italien

Det bar systrarna Kardashian/Jenner på Kourtneys bröllop i Italien

Så har Kourtney Kardashian sagt ja till Travis Barker (för tredje gången). Här är allt om systrarna Kardashian/Jenner looks under bröllopshelgen i Italien.
23 maj, 2022

Det är nog inte många som har missat att Kourtney Kardashian och Travis Barkers extraordinära bröllop ägde rum i helgen.

I april gifte sig paret under en spontan ceremoni i Las Vegas med en Elvis-imitatör och för drygt två veckor sedan var det dags igen. Den här gången fick de äktenskapet lagligförklarat i ett tingshus i Santa Barbara.

Detaljerna i Kourtney Kardashians brudklänning – och de andra looksen under bröllopshelgen

Så i helgen bjöd paret in familj och vänner till en maxad bröllopshelg i Europa. Platsen var Portofino i Italien. Den tre dagar långa kärleksfesten inleddes med en välkomstmiddag på fredagen, fortsatte med en båttur, med Italiens fantastiska geografi som utsikt, till lördagens bröllopslunch och på söndagen sa Kourtney och Travis ja till varandra.

Systrarna Kardashian/Jenners outfits på Kourtneys bröllop

Kourtney bar tre olika klänningar under helgen – en vit, en svart och en röd –och bakom designen för samtliga stod Dolce & Gabbana. (Läs om detaljerna kring varje look här!). Och faktum är att det italienska modehuset utöver brudparet faktiskt också klädde övriga familjen under helgens tillställningar. Spana in systrarna Kardashian/Jenners olika looks nedan.

Kourtneys bröllop dag 1

Kourtney bar en röd klänning, bestående av en body täckt av transparent tyg ner till anklarna, till välkomstmiddagen under fredagen. (Läs mer om den här!)

Kim Kardashian satsade på tvådelat set i mörkgrått till välkomstmiddagen på fredagen.

Kendall Jenner valde att bära en helsvart look, med korsett-överdel och transparent kjol.

Khloé Kardashian plockade fram sin inre italienare och gick all in på leopard-print.

Kylie Jenner kom till välkomstmiddagen i kort, svart klänning och adderade väska och skor som gav en sportig touch.

Kourtneys bröllop dag 2

Till lördagens bröllopslunch och båtutflykt valde den blivande bruden att bära en svart miniklänning från Dolce & Gabbana, med Jungfru Maria avbildad strax under bysten. Mer om den looken hittar du här!

Kylie bar en beige slipklänning i hellång modell med röda blommor. Matchade gjorde hon med beige remsandaler och vita solglasögon.

Khloé bar en brun miniklänning med cut-outs och matchade med höga stövlar, leopardmönstrad väska och sjal runt midjan under lördagens båttur.

Kendall Jenner gick precis som systern all in på blommönster. Här i tvådelat set med öppen överdel, remsandaletter och – som pricken över i:et – röda läppar.

Kim Kardashian valde att bära en svart off shoulder-klänning i skirt material.

Kourtneys bröllop dag 3

Under ceremonin på söndagen bar Kourtney en kort korsettklänning i vit satin, med lång slöja täckt med spets. Här hittar du alla detaljer om brudklänningen från Dolce & Gabbana!

Khloé Kardashian kom iklädd en svart spetsklänning och maffig tiara. Är det bröllop, så är det.

Foto @kyliejenner

Kylie Jenner fortsatte på tidigare tema och bar ytterligare en tight klänning med blommönster.

Kendall Jenner bar en högt skuren klänning med blommor och fjärilar.

Till vigseln bar Kim Kardashian bar en svart spetsklänning med lång ärm och hög ringning i halsen.

TV: ELLE Talks – avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud

Foto: TT