Påskbrunch i miniformat – 3 goda recept
02 mar, 2021
AvRedaktionen ELLE

Matig club sandwich, fyllda brioche-bullar och en maffig pavlova – en liten påskbrunch serverad på allra bästa sätt!
Annons
Under de extra lediga dagar som kommer med påsken är vi värda att varva ner, andas och unna oss god mat. Den här påskbrunchen är komponerad på allra bästa sätt – en matig club sandwich med rostbiff och inte mindre än två efterrätter, drömmig pavlova med grädde och jordgubbscoulis samt fluffiga briochebullar med choklad och jordnötssmör. Den perfekta fördelningen att äta i valfri ordning!
PAVLOVA MED JORDGUBBSCOULIS
Frasig maräng, frisk jordgubbscoulis och så lite godis på toppen!

BRIOCHEBULLAR MED CHOKLAD OCH JORDNÖTSSMÖR
Fluffiga briochebullar med maffig fyllning, oh la la!
Annons

CLUB SANDWICH MED ROSTBIFF OCH DIJONMAJONNÄS
Som det godaste smörrebrödet, här byggt på höjden för extra wow-effekt!

LÄS MER:
Annons
Annons
Innehåller annonslänkar