Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

Recept på club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

En ordentlig club sandwich ska vara välfylld med godsaker! Den här har vi maxat med rostbiff, avokado och dijonmajonnäs!
02 mars, 2021

Club sandwich med rostbiff och dijonmajonnäs

Som det godaste smörrebrödet, här byggt på höjden för extra wow-effekt!

4 portioner

Du behöver:

½ gurka
1 avokado
½ citron
4 skivor levainbröd
700 g rostbiff i skivor

Dijonmajonnäs:

2 dl god majonnäs
1–2 msk dijonsenap
Salt och nymalen svartpeppar

Gör så här:

  1. Skiva gurkan i långa tunna skivor, gärna på mandolin. Skär avokadon i tunna skivor och droppa citron över skivorna.
  2. Blanda majonnäsen med dijonsenap, salt och peppar. Dela varje brödskiva i två och bred på rejält med dijonmajonnäs på alla skivor. Lägg 3–4 skivor tunt kött, gurka och avokado på varje brödbit. Lägg en brödskiva över och servera.

Recept: Audrey Cosson Foto: Virgine Garnier

LÄS MER:

Club sandwich med oxfilé och örtpesto