Ett smakprov på Jennie Walldéns favoritnudlar

Ett smakprov på Jennie Walldéns favoritnudlar

Jennie Walldén är aktuell med sin femte kokbok, med nudlar i fokus, och ELLE har fått några smakprov!
Så gör du en siffertårta till födelsedagskalaset
1:34

Efter reklamen: Så gör du en siffertårta till födelsedagskalaset

(1:34)

Slå på ljud

Jennie Walldén blev adopterad till Sverige som sexåring och då var det maten som blev en brygga mellan det gamla hemlandet Sydkorea och det nya. Hennes asiatiska spagehtti med köttfärssås är en flirt med en av våra mest lagade rätter i Sverige. Att hon även står med en fot i Italien märks tydligt på hennes magiska kombination korbonara där carbonara möter koreanska nudlar. Vi har även fått ta del av hennes helt växtbaserade nudelrätt – krämiga sesamnudlar med kinesisk broccoli. Otroligt lättlagad och så god!

KORBONARA

Om du vill laga vego, ersätt baconet med fler champinjoner.

Till recept>>

Gyoza, katsu och okonomiyaki – 3 japanska streetfoodfavoriter

ASIATISK SPAGHETTI MED KÖTTFÄRSSÅS

Ostronsåsen kan ersättas med teriyakisås om du lagar vegetariskt.

Till recept>>

KRÄMIGA SESAMNUDLAR MED KINESISK BROCCOLI

Asiatisk sesampasta blir godast, men får du inte tag på det, så kan du ersätta med tahini + ½ msk sesamolja.

Till recept>>