Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Glass, godis och fast food deluxe – 10 nyheter som förgyller semestern

10 jun, 2024 
AvNami Kawakita
Glass, godis och fast food deluxe – 10 nyheter som förgyller semestern
Fast food deluxe, riktigt god glass, kaffe och lyxshakes – sommaren är full av godsaker som förgyller semestern, oavsett väder. Här är några utvalda favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bakat och klart #1 – Godaste jordgubbstårtanBrand logo
Bakat och klart #1 – Godaste jordgubbstårtan

1. Fast food deluxe

7-eleven ingår ett gott samarbete med Panini Internazionale, något som resulterat i hela 19 nya måltider

7-eleven förstärker sitt materbjudande genom att ingå ett samarbete med måltidskedjan Panini Internazionale, vilket har resulterat i 19 nya måltider som är supersmidiga att ta med till närmaste park. Välj mellan matiga sallader och wraps, warm pots med bland annat vegetarisk chiligryta och mac’n’cheese, och italienska schiaccia-mackor med olika fyllningar. De är även framtagna för att passa alla plånböcker, kostar mellan 69 och 119 kr och till en början finns de på elva utvalda 7-elevenbutiker i Stockholm.

Annons

2. Säsongens godaste mix

Candy King bjuder på sommarens godaste mix

Årets sommarnyheter från CandyKing är en härlig mix av nostalgi med en twist! Hela åtta nya lösgodisar dyker upp, bland annat fruktiga Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip, en härlig klubba doppad i syrligt pulver som ger dig en skjuts tillbaka till barndomen. Även en av våra mest älskade godisfavoriter är sega Flygadnde Mattor med smak av av Tutti-Frutti! Redaktionen vill också slå ett slag för klassikern Nöt-Crème i ny smak – honungsrostade jordnötter! Ack så god!

Annons

3. Glass i stora lass

Som vanligt leverar 3 vänner nya och spännande smaker på glass

I år introducerar 3 vänner fler nya spännande och nytänkande smaker. Säg hej till Smörkola & Crunch, Kladdig Kladdkaka, Pistage som pinnglass, Choklad & Vaniljcrisp samt deras första sorbet Mango-Passion & Hallon. Vårens nya pinne Smörkola & Crunch bjuder på en oemotståndlig smakupplevelse och har blivit en favorit. Kort därefter kommer chokladälskarnas bästa vän Kladdig Kladdkaka – en strut som innehåller en fyllig chokladgräddglass, en generös kladdkakekärna och ett krispigt chokladskal.

Annons

4. En keso för alla

Crushed keso med smak av lök är ett utmärkt mellanmål eller smaksättning i maten

Crushed keso är precis vad det låter som – ostkornen har krossats för en finkornigare cottage cheese, vilket ger en krämig och slätare textur. Sommarens nyhet är att den nu finns med en mild och god smak av lök. Konsistensen gör att den går utmärkt att ha som pålägg på mackan, som pajfyllning, som dipp eller i kalla såser. Helt enkelt ett suveränt alternativ när du vill lägga till lite extra smak och lite extra protein då den innehåller 12 gram protein per 100 gram och har en låg fetthalt på 2,4 procent.

Annons

5. Lyxshakes extra allt

På MAX hittar du sommarens godaste lyxshakes

MAX Lyxshakes har länge varit en storfavorit hos gästerna! Så här lagom till sommaren dyker två nya lyxshakes upp på menyn och vi har provat! Salted Caramel & Popcorn som har en tydlig smak av popcorn som blandas med glassens sötma, toppad med grädde och karamelliserade popcorn i en härlig blandning av sött och salt. Green Apple & Poppin’ Candy består av en sötsyrlig äppelkompott med äppelbitar för crunch och Popping Candy som poppar i munnen. Det syrliga äpplet bryts av med len mjukglass och toppas med grädde och ännu mer Popping Candy. Utan tvekan två shakes som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga men vi höjer ett varningsfinger – de är beroendeframkallande goda!

Annons

6. Klämmisar för vuxna

Arla Protein utökar sitt sortiment med snabba, enkla mellanmål

Arla Protein utökar sitt sortiment med två proteinrika yoghurtar i praktisk och efterlängtad förpackning – här är Protein Pouches! Yoghurtarna kommer i smakerna mango och vanilj och innehåller 20 gram protein per förpackning. Med en smidig klämbar förpackning med skruvkork är den extra bra för den som är på språng och lätt vill kunna ta med sig ett mellanmål eller fylla på med energi under ett träningspass.

Annons

7. En rosa frukost

Satsa på en rosa frukost med Yoggis nya yoghurt med smak av körsbär

Cherrylicious är årets smak från Yoggi. Det är den första fruktyoghurten på marknaden som smaksatts med det vattendelade lilla körsbäret. Kanske ryggar du tillbaka nu och tänker att produkter smaksatta med körsbärs ofta får en något konstig, lite kemisk smak men vi kan intyga att du kan vara lugn! Ja, det är modigt att välja körsbär men Yoggi har hittat en otroligt fin balans på smaken och den smakar varken kemiskt eller för sött. Cherrylicious är en utmärkt frukost, mellanmål och enkel efterrätt!

Annons

8. Bröd med smak av svensk sommar

Skogaholms sommarruta är smaksatt med fänkål, korianderfrö och anis

Fänkål, korianderfrö och anis för onekligen tankarna till svensk sommarmat. Just dessa kryddor har fått sätta smak på Skogaholms Sommarruta som är på tillfälligt besök i sommar. Det är ett ljust bröd i smidiga portionsbitar, ljuvligt gott till sill och ägg! Dessutom är den god att rosta och äta med ost till frukosten. Passa på att njuta av Sommarrutan till silluncher och midsommarmaten, i höst försvinner den!

9. Sommarrost

Entreprenören Sanne Josefson släpper nu sitt eget te och kaffe

Entreprenören Sanne Josefson släpper nu sitt eget te och kaffe, båda framtagna tillsammans med Svanfeldts Coffee. I den härliga trion ingår Sommarrost (koffeinfri), Sommarrost och ett vitt Sommarte.

Annons

Sommarrosten är en välbalanserad kopp med mjuka toner av rostad mandel och choklad. Den koffeinfria sommarrosten är en välbalanserad kopp med mjuka toner som påminner som ljus sirap, röda bär och nötig eftersmak. Sannes te har smaker av vattenmelon, päron och jordgubbar – för den somrigaste teupplevelsen och passar lika bra att dricka varmt som kallt för den som föredrar iste – alla produkter hittar du här! 10 kr/kg går till Hjärnfonden.

10. Städning med guldkant

Kanske blir det lite roligare att hålla rent hemma med extra snygga städprodukter

Håll köket rent med REN LOGIKS populära produkter som nu lanserar ett vackert samarbete med Carl Larsson Gården. Tillsammans skapas ett vackert uttryck där Karin och Carl Larssons konst pryder REN LOGIKS produkter, vilket gör de så fina att du med gott samvete kan låta de stå framme. Kollektionen är en hyllning till livet, kärleken och konsten och med den nya designen på flaskorna kan man räkna med att dessa blir en stolt och kärleksfull självklarhet i varje hem.

Produkterna finns på renlogik.se, flertalet nätapotek, utvalda butiker inom dagligvaruhandeln och hos Carl Larsson Gården.

Annons