Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

8 goda och festliga drinkar till Halloween

07 okt, 2020 
8 goda och festliga Halloweendrinkar
Ladda upp inför Halloween! Vi har samlat 8 festliga Halloweendrinkar med det lilla extra.
Annons
Så mixar du läskigt goda HalloweendrinkarBrand logo
Så mixar du läskigt goda Halloweendrinkar

Halloween är bara runt hörnet och oavsett om du har tänkt fira eller inte kan det vara härligt med en festlig höstdrink. Vi har samlat våra drinkfavoriter inför Halloween som alla har en läcker liten twist. Vad sägs om en bubblig drink med blandade bär, en kryddig pumpabål eller en läcker höstspritz? Skål!

1. Whisky sour med kanel och lönnsirap

Få saker säger höst så mycket som kanel, så självklart är en kaneldrink mer än välkommen när det vankas Halloween! I denna drink får en klassisk whisky sour en läcker höstig twist med kanel och lönnsirap, som verkligen tar udden av det allra suraste i drinken. Mums, säger vi!

Recept på whisky sour med kanel och lönnsirap

2. Läskande alkoholfri Halloweenbål

Sugen på en alkoholfri dryck med höstig Halloweenkänsla? Se hit! Denna ljuvliga bål går helt i höstens smaker med pumpa, granatäpple och apelsin – men är helt utan alkohol. Det allra bästa? Den är superenkel att blanda ihop.

Annons
Enkel Halloweenbål utan alkohol

3. Bubblig drink med blandade bär

Låt söta och smakrika bär få stå i fokus med denna magiskt goda (och bubbliga) drink. Här används färska blandade bär som en uppfriskande finishing touch, men självklart går det lika bra med frysta. Passar även perfekt som fördrink innan middagen!

Bubblig drink med blandade bär
Bubblig halloweendrink med blandade bär.

4. Läskig lemonad med spindel-isbitar

Blanda ihop en läskig dryck perfekt för de allra minsta. Här kan du variera och använda den läsk som barnen gillar bäst, men en tips är att satsa på en ofärgad för bäst effekt av den (blod)röda färgen.

Annons
Blodröd alkoholfri lemonad för Halloween
Blodröd lemonad med spindel-isbitar.

5. Rykande margarita med björnbär och salvia

Ute efter något underbart gott som samtidigt får sätta den där lite lagom skrämmande stämningen? Då kommer den rykande margaritan med björnbär och salvia bli en riktig hit. Om du får tag på torris garanteras en festligt rykande effekt – och det tackar vi inte nej till!

Recept på rykande margarita med björnbär och salvia

6. Kryddig pumpabål med mörkrom och kanel

För dig som gillar kryddor och lite oväntade inslag är denna pumpabål mitt i prick. Här möts mörkrom, kanel och förstås pumpa i en god drink som både smakar, doftar och ser sådär härligt höstig ut. En utmärkt Halloweendrink helt enkelt!

Annons
Recept på kryddig pumpabål med mörkrom och kanel
Kryddig pumpabål.

7. Läcker höstspritz – perfekt för Halloween

Aperol Spritz har seglat upp som en storfavorit under varma sommarmånader, men varför inte ge den värmande höstkläder och ta med den in i kallare månader? Här blir sockerlag blandat med kanel pricken över i!

Recept på höstspritz inför Halloween

8. Blodröd sangriabål

Nej, ingen Halloween utan något blodrött i glaset. Den här drinken må föra tankarna till blod men smakar betydligt bättre. Ett hett tips är att låta den stå över natten innan det är dags för servering – då blir den snäppet vassare!

Annons
Recept på blodröd sangriabål
Blodröd sangriabål.

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons