Marinerad chèvre, havskräftor och flankstek – 5 lyxiga festrecept

29 maj, 2023 
AvRedaktionen ELLE
Marinerad chèvre, havskräftor och flankstek – 5 lyxiga festrecept
Vi passar på när kvällarna är varma, för mat som äts under bar himmel smakar dubbelt så gott. Bjud in på grillmiddag och sitt ute tills solen går upp.
Annons
Rostad spetskål med brynt smörsås
Rostad spetskål med brynt smörsås

Ta tillfället i akt och bjud in till fest med fem riktigt lyxiga recept! Det hela startas med marinerad chèvre på grillat bröd, en rustik förrätt att äta med händerna. Sedan bjuds det på havskräftor med egen vitlöksmajonnäs och flankstek med smakrik kryddolja. Kalaset avslutas med en imponerande läcker hallontårta med frisk citronkräm (där botten är en enkel sockerkaka!). Slå på stort och njut!

MARINERAD CHÈVRE MED GRILLAT BRÖD

Den mjuka kryddiga osten brer du på grillat bröd och njuter!

HAVSKRÄFTOR MED VITLÖKSMAJONNÄS

Godsaker från havet förtjänar de finaste tillbehören.

Havskräftor med vitlöksmajonnäs
Rikke Westesen

GRILLAD FLANKSTEK MED KRYDDOLJA

Den smakrika oljan får köttet att skina.

GRÖN SALLAD MED ÄRTER OCH SPARRIS

Ett gott tillskott för alla tillfällen!

En grön sallad med ärter och sparris är alltid ett bra tillskott
Rikke Westesen

HALLONTÅRTA MED CITRONKRÄM

En enkel sockerkaksbotten blir till en lyxig tårta!

Avsluta måltiden men en läcker hallontårta med citronkräm
Rikke Westesen
Annons
Innehåller annonslänkar