Lyxa till det i mitten av veckan med en lättlagad trerätters! Börja med rimmad torsk med rödbetor och senapsgrädde, en pigg och fräsch förrätt som kräver lite arbete. Till varmrätt blir det flankstek med bearnaise, nästan vad vi vågar kalla svensk comfort food. Servera gärna med oslagbart god sotad sallad. Till efterrätt blir det pannkakor deluxe – crêpes Suzette med söt apelsinsås och rostad mandel.
RIMMAD TORSK MED RÖDBETOR OCH SENAPSGRÄDDE
Pigg och fräsch förrätt. Blanda gärna röda, gula och polkabetor för att få en extra vacker tallrik.
Till recept>>
FLANKSTEK MED BEARNAISE OCH SOTAD SALLAD
Sätt gärna på grillen, för att få en härlig grillsmak på både kött och sallad. Annars går det förstås fint att grilla på grillpanna inomhus.
TILL RECEPT>>
Crêpes Suzette
Tunna, eleganta pannkakor med söt apelsinsås. Inte en klassisk dessert för intet!