Låt gästerna börja med varsin munsbit i form av en parmesankrustad med morots- och färskoströra innan det dukas upp till förrätt som här består av en krämig soppa gjord på ugnsbakade körsbärstomater. Att göra soppan på körsbärstomater istället för på vanliga tomater gör soppan lite extra söt.
Till varmrätt blir det spaghetti med avokadokräm och räkor, en kanske lite otippad men supergod kombo. Avsluta med riktig god bit blondie, smaksatt med citron och vallmofrö!
Parmesankrustader med morots- och färskostsröra
Frasiga små munsbitar som passar perfekt innan middagen.
Till recept>>
Körbärstomatsoppa med ostkrustader
Ugnsbakade grönsaker ger alltid läckrare smak på soppan.
Till recept>>
Spaghetti med räkor och avokadokräm
Frisk och krämig pasta med lyxiga räkor och fyllig avokadokräm.
Till recept>>
Blondie med citron och vallmofrön
Len, lätt syrlig och läcker blondie med krispiga vallmofrön.
Till recept>>
LÄS MER:
Lyxig meny till alla säsongens fester