Lyxig meny till alla säsongens fester

Gör dig redo för alla säsongens fester med en riktigt god festmeny! Vi tipsar om 4 rätter, från förrätt till efterrätt, som både är enkla och lyxiga.
06 februari, 2020

Förrätt: Rågbrödschips med rökt lax och avokadokräm

Sugen på en riktigt god förrätt eller kanske ett extra smaskigt tillbehör? Bjud på rågbrödschips! Dessa toppas med rökt lax och avokadokräm och är alldeles underbara.

Till receptet >>

Recept på rågbrödschips med rökt lax och avokado

Rågbrödschips med rökt lax och avokado.

Förrätt: Sliders med krabba och aioli

Hamburgare är tidlös festmat som alltid går hem. Dessa sliders, kort och gott mini-hamburgare, med krabba och aioli är smakrika, goda och garanterade vinnare på festen. Funkar bra både som förrätt och huvudrätt.

Till receptet >>

Recept på sliders med krabba och aioli

Sliders med krabba och aioli.

Huvudrätt: Svamppasta med krämig gräddsås

En krämig pasta är ett säkert kort. Det är lättlagat, gott och perfekt till festen. Om det mot förmodan blir några rester är det bara att spara till matlådan!

Till receptet >>

Recept på lättlagad svamppasta med gräddsås

Svamppasta med gräddsås.

Efterrätt: Minipajer med hallon och nektarin

Ljuvlig efterrätt som i princip kan förberedas helt i förväg. Laga pajerna först och ställ i kylen – sen är det bara att ta ut, toppa med frukter och grädda när det är dags för efterrätt!

Till receptet >>

Recept på minipajer med hallon och nektarin

Minipajer med hallon och nektarin.

Av: Camilla Biesbjerg Markussen

Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

8 lyxiga snittar till festen

Sofia Woods bästa festtips – och 4 lyxiga recept

Festlig kladdkaka med 8 olika toppingar

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: