Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

4 lyxiga cocktails med guldkant

01 jun, 2021 
AvRedaktionen ELLE
4 lyxiga cocktails med guldkant
Lite lyxigare, lite godare, lite mer av allt. Ibland vill man slå på stort och fira något extra – med en cocktail med guldkant!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du sommarens godaste limoncello-drinkBrand logo
Så gör du sommarens godaste limoncello-drink

Förutom en riktigt välblandad drink med ingredienser av toppkvalitet finns det andra trick för att göra din cocktail ännu lite glammigare.

  • Smaksätt kanten. Genom att dra en citrusskiva längs kanten av glaset och sedan doppa och snurra glaskanten i socker, salt, strössel, bärpulver, ätbart glitter eller krossat godis så får drinken extra smak och en snygg rand.
  • Iskallt uppdrag. Fixa extra snygga isbitar genom att frysa in vackra ätbara blommor i is, eller använda dig av vackra frysta bär som björnbär, tranbär eller hallon.
  • Satsa på glaset. En stilig cocktail blir ännu vackrare i ett passande glas. Leta gärna på antikaffärer eller loppis efter tunna, sirliga glas som är extra goda att dricka ur. Och de behöver inte vara av samma sort, att blanda olika blir charmigt och personligt.
  • Skumkrona. Genom att skaka drinken med äggvita eller kikärtsspad ger du drinken en skummig lyxig yta. Du kan också toppa med mousserande vin för att få en bubblig topp.

PISCO PASSION SOUR

Perfekt framför en spännande deckarserie eller innan en asiatisk middag.

Till recept>>

Enkelt recept på pisco passion sour

FRENCH 75

Elegant och frisk fördrink. Använd äkta champagne vid speciella tillfällen, annars går det fint med ett riktigt bra mousserande vin.

Annons

Till recept>>

Bjud på en elegant french 75

ESPRESSOSHOT

En perfekt avslutning på en lång middag: uppiggande, stark och söt.

Till recept>>

Överraska med en espressoshot efter middagen

CHAMPAGNECOCKTAIL MED BJÖRNBÄR

Mustig och härligt lyxig med djup björnbärssmak och friskhet från champagne.

Till recept>>

Så gör du en champagnecocktail med björnbär

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons