En av anledningarna till att vi alltid kommer tillbaka till italiensk mat är ju för att den är så god men samtidigt enkel. Vi gillar rena, klassiska smaker helt enkelt. Som kronärtskockan, den serveras med olivolja, citron och färska örter, det är den perfekta plockmaten. Ingen italiensk meny är ju komplett utan en krämig burrata och här får den vara stjärnan tillsammans med bondbönor och krasse. Varmrätten blir en risotto med zucchini, parmesan och mascarpone. Givetvis funkar den som tillbehör till kött eller kyckling men den är minst lika god på egen hand.
KRONÄRTSKOCKA MED OLIVOLJA, CITRON OCH FÄRSKA ÖRTER
Enkel plockmat att starta middagen med!
Till recept>>
BURRATA MED BONDBÖNOR, DRAGON OCH KRASSE
Krämig burrata på en bädd av gröna godsaker.
Till recept>>
RISOTTO MED ZUCCHINI, PARMESAN OCH MASCARPONE
Funkar att servera som tillbehör till fisk, kött eller kyckling men minst lika god på egen hand.