3 recept på italiensk smakmagi

3 recept på italiensk smakmagi

Solmogna grönsaker, krämiga ostar och färska örter – rustik italiensk mat när den är som bäst! Servera som huvudrätt eller som tillbehör till kött eller fisk.
11 augusti, 2022
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen
2:00

Efter reklamen: Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

(2:00)

Slå på ljud

En av anledningarna till att vi alltid kommer tillbaka till italiensk mat är ju för att den är så god men samtidigt enkel. Vi gillar rena, klassiska smaker helt enkelt. Som kronärtskockan, den serveras med olivolja, citron och färska örter, det är den perfekta plockmaten. Ingen italiensk meny är ju komplett utan en krämig burrata och här får den vara stjärnan tillsammans med bondbönor och krasse. Varmrätten blir en risotto med zucchini, parmesan och mascarpone. Givetvis funkar den som tillbehör till kött eller kyckling men den är minst lika god på egen hand.

KRONÄRTSKOCKA MED OLIVOLJA, CITRON OCH FÄRSKA ÖRTER

Enkel plockmat att starta middagen med!

Till recept>>

Starta med kronärtskocka med olivolja, citron och färska örter
Stine Christiansen
Så gör du klassiska italienska mandelbiscotti

BURRATA MED BONDBÖNOR, DRAGON OCH KRASSE

Krämig burrata på en bädd av gröna godsaker.

Till recept>>

Bjud på burrata med bondbönor, dragon och krasse
Stine Christiansen

RISOTTO MED ZUCCHINI, PARMESAN OCH MASCARPONE

Funkar att servera som tillbehör till fisk, kött eller kyckling men minst lika god på egen hand.

Till recept>>

Så gör du en risotto med zucchini, parmesan och mascarpone
Stine Christiansen