Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

3 rättersmeny med guldkant

17 apr, 2023 
AvRedaktionen ELLE
3 rättersmeny med guldkant
När vintern har rasat ut vill vi ha vår på tallriken. Vi dukar upp till lyxig middag med biff och lyxig cheesecake.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
3 matiga våfflorBrand logo
3 matiga våfflor

Till helgen tycker vi att du ska satsa på en trerättersmeny med extra allt. Vad sägs om att börja med frasiga sparrisflarn som toppas med burrata och chiliolja? Den möra, fina rostasbiffen är kvällens stjärna på tallriken och den får sällskap av tryffelaioli och tomatsallad. Kalaset avslutas med en extra lyxig jordgubbscheesecake på chokladcookie-botten. Bjud in, ät och njut!

FRASIGA SPARRISFLARN MED BURRATA

Ringla chiliolja över pizzorna om du vill ge dem lite sting.

Annons

Till recept>>

Till förrätt blir det frasiga sparrisflarn med burrata

ROSTASBIFF MED TOMATSALLAD OCH TRYFFELAIOLI

Rostas är den möraste biten av rostbiffen och kan tillagas som oxfilé.

Till recept>>

Annons

JORDGUBBSCHEESECAKE

Middagen avslutas med en lyxig cheesecake på botten av chokladcookies.

TILL RECEPT>>

Alla har plats för en bit jordgubbscheesecake på botten av chokladcookies.
Middag hos Wood: VodkapastaBrand logo
Middag hos Wood: Vodkapasta
Annons
Annons