Sheraton Hotel i Stockholm har tagit fram flera goda mat- och dryckeskombinationer i samarbete med smakexperten Mischa Billing. Nu tar de konferensmenyn till nya höjder.
Nu är det äntligen premiär för Sveriges Mästerkock 2018. Matlagningsprogrammet där matglada hemmakockar visar upp sina kulinariska kunskaper inför juryn.
Vi lever i en värld där vi är ständigt uppkopplade. På pop-up restaurangen Nuet by Zacapa är alla digitala enheter förbjudna för att gästerna ska kunna vara närvarande i stunden och fokusera på smakerna.
Det har blivit dags för en ny säsong av "Sveriges Mästerkock" och i år blir det extra mycket matlagning. I det nya webbexklusiva programmet "Efter stängning" får nämligen de utslagna mästerkockarna en andra chans att visa vad de går för.
Mischa Billing är sommelier och lektor i måltidskunskap och en av Sveriges främsta experter på att kombinera mat och dryck. Dessutom är hon medlem i juryn i Sveriges Mästerkock i TV4.
Nu inleds jakten på Sveriges nästa mästerkock. Precis som tidigare handlar tävlingen lika mycket om matlagning som att hålla nerverna i schack om man vill ha chans att ta hem den prestigefyllda titeln.