Nuet by Zacapa – mat och cocktails i världsklass

Edin Dzemat, Mischa Billing och Jonas Andersen.

Vi lever i en värld där vi är ständigt uppkopplade. På pop-up restaurangen Nuet by Zacapa är alla digitala enheter förbjudna för att gästerna ska kunna vara närvarande i stunden och fokusera på smakerna.
31 mars, 2017

I Nuet by Zacapa får du följa med på en upplevelse utöver det vanliga där alla dina sinnen är närvarande. Alla digitala enheter är förbjudna för att du ska kunna fokusera på smakerna, dofterna, texturerna och samtalen.

Zacapa Rum är initiativtagare till pop-up restaurangen som tillsammans med stjärnkocken Edin Dzemat (vinnare av Kockarnas Kamp 2016) och bartendern Jonas Andersen (Nordens bästa bartender 2016) besöker Stockholm, Linköping och Göteborg.

Mat och cocktails i ljuv harmoni

Jonas har tagit fram tre stycken cocktails med Zacapa som Edin har skapat passande maträtter till. Inga ingredienser avslöjas förrän efter Sverigeturnén har avslutats. Detta för att gästerna ska vara helt närvarande och reflektera över smakupplevelserna.

Sommelieren och smakexperten Mischa Billing, känd från bland annat Sveriges Mästerkock, har varit med och tagit fram provsmakningstips till gästerna.

Bokning

Nuet by Zacapa gästar Lydmar Hotel i Stockholm den 5 april, Johannes Kök i Linköping den 6 april och Sjömagasinet i Göteborg den 26 april. Bokning sker via respektive restaurang. Middagen kostar 995 kr och pågår under två timmar.

Nedan är några bilder från pressmiddagen, där ELLE mat & vin närvarade.

Foto: Alma Vestlund / Studio Emma Svensson

BILDSPEL: Nuet by Zacapa