Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Vanilla chrome nails – trendiga manikyren i vår och sommar

28 apr, 2023 
vanilla chrome nails naglar trend sommar vår
Satsa på sommarens snyggaste manikyr! Här är "Vanilla chrome nails" – nageltrenden som beskrivs som den nya varianten av favoriten "Glazed donut nails".
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nailsBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nails

Som en följd av förra årets stora nagelsnackis Glazed donut nails har chrome-naglar återigen hamnat på trendkartan! Senast vi såg trenden var i mitten av 2010-talet, men nu är manikyren alltså tillbaka. Den metalliska nagellooken syntes bland annat på Maria Barsoums visning på ELLE-galan 2023 och då var det nagelstylisten Frida Selkirk med team som skapade 400 (!) nageltippar i trendigt silverchrome.

– Jag tror absolut att trenden kommer att hänga kvar! Chromet är ju en följd av Hailey Bieber-nageln. Men i sommar tror jag att det kalla silver och metalltonerna kommer att byts ut mot varma färger som guld och rosé. Men såklart med samma chormade yta, sa Frida Selkirk till ELLE efter galan.

Annons

Och mycket riktigt! Nu ser vi hur en ny variant av den trendiga nageln gör succé på sociala medier. Här är allt du behöver veta om den nya snackisen Vanilla chrome nails!

Vanilla chrome nails – allt om nageltrenden 2023

Vanilla chrome nails är en manikyr som följer säsongens färgschema där det gula står i fokus. Precis som namnet antyder ska naglarna ha en mjuk och krämig färg, likt en äkta vaniljglass. Manikyren går att beskriva som subtil och minimalistisk, men ändå extra!

Vanilla chrome nails – bästa inspirationen på sommarens naglar

Den skira nagellooken har den perfekta blandningen av fantastisk färg och lätt, pärlemorskimrande högglans. Och visst är manikyren perfekt för sommarens alla fester – oavsett om det gäller midsommarfirande eller bröllop!

Den senaste säsongen har vi sett hur de enklare nageltrenderna varit dem som dominerat! Lipgloss nails, den lilla franska manikyren och milky nails har bland annat toppat listorna. Och även fast Vanilla chrome nails är något mer än vad vi tidigare sett, är det fortfarande en enkel och tacksam manikyr som klär alla naglar.

Vill du göra manikyren extra gullig kan du också matcha de krämfärgade naglarna med en vacker blombukett som nageldekoration.

Foto: Instagram

Manikyrdrömmar: Så gör du snygga ljuslila chromenaglarBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du snygga ljuslila chromenaglar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons