Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Watermelon sugar manicure – så lyckas du med våren och sommarens nageltrend

11 apr, 2023 
manikyr vattenmelon naglar trend vår och sommar naglar
Säg hej till Watermelon sugar manicure! Här är allt om säsongens i särklass sötaste manikyr.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nailsBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du trendiga lipgloss nails

Årets stora nageltrender har hittills bestått av enkla manikyrer där lipgloss nails, milky nails och mängder av varianter av den franska manikyren fått full uppmärksamhet. Men med sommar i sikte ser vi också hur naglarna nu blir något mer lekfulla!

Färgstarka detaljer och stilren nagelkonst börjar sakta komma tillbaka samtidigt som hyllorna fylls på med nagellack i regnbågens alla färger.

Vi välkomnar också såklart den nya favoriten "Watermelon sugar manicure", som faktiskt kombinerar flera av säsongens trender i en manikyr. Här är allt du behöver veta om den söta nageltrenden!

Watermelon sugar manicure – säsongens söta manikyr

Få har missat den hysteri som blev kring Hailey Biebers Glazed donut nails och efter att manikyren dominerat säsong efter säsong är det nu dags att välkomna en ny favorit – som vi spår kan komma att bli säsongens stora snackis.

Annons

Och nya Watermelon sugar manicure är ett typiskt exempel på att en manikyr inte bara är en rolig detalj, utan även den perfekta accessoaren som enkelt livar upp en hel look.

Vad är Watermelon Sugar Manicure?

Manikyren går, precis som namnet tyder, ut på att måla naglarna i form av vattenmeloner. Den söta (men ändå stilrena) manikyren kombinerar också flera nageltrender i en. Längst ute på tippen av nageln ser vi en tunn, grön linje som påminner om en fransk manikyr. Nageln har en lätt ljusrosa kulör men mitt på nagelbädden målas en mer intensiv, rosa färg. Och det mönstret är inte helt olikt aura nails som vi sett mycket av 2023. Nageln har såklart även en högglansig finish à la lipgloss nails!

Låt fantasin flöda och kom ihåg att de melonmålade naglarna inte behöver vara identiska! Eller varför inte gå utanför boxen och skapa en hel fruktsallad med en frukt eller ett bär på varje nagel?

Foto: Instagram @that.nailplace

Artikelinspiration: ELLE Danmark

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons