Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Säsongens trendiga naglar – 9 varianter av fransk manikyr

27 jan, 2023 
trendig manikyr vår
Hollywoodkändisarna har sagt sitt vad gäller säsongens naglar – i vår är det den eleganta och klassiska manikyren som gäller! Här hittar du snyggaste inspirationen på den franska manikyren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Manikyrdrömmar: Så gör du en färgglad fransk manikyrBrand logo
Manikyrdrömmar: Så gör du en färgglad fransk manikyr

Chromenaglar, skimmer och en riktig färgfest! Säsongens nageltrender bjuder på både avancerad nagelkonst men också nakna naglar med det enkla i fokus. Och efter att ha legat och bubblat i några säsonger är det äntligen dags att välkomna tillbaka den franska manikyren som vi nu ser i fler färger och former än någonsin!

Fransk manikyr: bästa inspirationen på den trendiga manikyren

Hailey Bieber, JLo och Nicola Peltz Beckham är bara några av alla kändisar som hakat på trenden med fransk manikyr. Här hittar du bästa inspirationen när stjärnorna visar upp olika varianter av den franska manikyren!

Annons

Fransk manikyr: Lip gloss nails

Snyggt, glansiga naglar med en tunn fransk tipp – såklart i sprakande glitter! Jennifer Lopez kombinerar två trender i en med hennes omtalade "Lip gloss nails". Manikyren, som är signerad kändismanikyristen Tom Bachik, går såklart att göra på naglar i alla former och längder.

Fransk manikyr: Klassisk fransk manikyr

Den klassiska franska manikyren är också en favorit hos Nicola Peltz Beckham och återigen visar nagelstylisten Tom Bachik att den franska manikyren, här i en enkel och rak variant, är en tidlös manikyr att räkna med.

Annons

Fransk manikyr: Fransk manikyr med skimmer

Glazed donut-effekten är inte över och nu ser vi även hur looken går att kombinera med den franska manikyren, det visar bland annat Zola Ganzorigt @nailsbyzola, som var den som satte Hailey Biebers glaserade naglar på trendkartan.

Fransk manikyr: Half moon manicure

En rolig variant av den franska manikyren är en "Half moon manicure" som också går att beskriva som en bakvänd, fransk manikyr.

Annons

Fransk manikyr: fransk manikyr med färg

Ett roligt sätt att ge liv till den franska manikyren är att använda regnbågens alla färger för att skapa manikyren. Den färgglada franska manikyren är också en av säsongens stora nageltrender.

Fransk manikyr: Klassisk fransk manikyr på långa naglar

kylie jenner fransk manikyr

Kylie Jenner är känd för att ofta bära långa naglar i starka neonfärger, men nu är manikyren mer nedtonad – men lika elegant!

Annons

Fransk manikyr: Diskret fransk manikyr

En trend vi väntas se mer av är den diskreta, franska fade-manikyren. Naglarna som går ton i ton och har sobert målade tippar är en mjukare variant av milky nails och en solklar favorit hos både Kylie Jenner och Hailey Bieber.

Fransk manikyr: Fransk manikyr med chromenaglar

Vill du göra manikyren mer edgy och följa säsongens något punkiga Y2K-mode är den franska manikyren med chrome-tippar en perfekt accessoar till din look!

Annons

Fransk manikyr: Vanilla french

Byt ut det klara, vita lacket mot en mjukare nyans så har du skapat den perfekta (och supertrendiga) manikyren "Vanilla french". Naglarna får då en perfekt nedtonad look.

Foto: Imaxtree

ELLE Beauty: Min rutin – med Sandra BeijerBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Sandra Beijer
Annons