Säsongens trendiga naglar – 9 varianter av fransk manikyr

trendig manikyr vår

Hollywoodkändisarna har sagt sitt vad gäller säsongens naglar – i vår är det den eleganta och klassiska manikyren som gäller! Här hittar du snyggaste inspirationen på den franska manikyren.
27 januari, 2023
Manikyrdrömmar: Så gör du en färgglad fransk manikyr
0:54

Efter reklamen: Manikyrdrömmar: Så gör du en färgglad fransk manikyr

(0:54)

Slå på ljud

Chromenaglar, skimmer och en riktig färgfest! Säsongens nageltrender bjuder på både avancerad nagelkonst men också nakna naglar med det enkla i fokus. Och efter att ha legat och bubblat i några säsonger är det äntligen dags att välkomna tillbaka den franska manikyren som vi nu ser i fler färger och former än någonsin!

Fransk manikyr: bästa inspirationen på den trendiga manikyren

Hailey Bieber, JLo och Nicola Peltz Beckham är bara några av alla kändisar som hakat på trenden med fransk manikyr. Här hittar du bästa inspirationen när stjärnorna visar upp olika varianter av den franska manikyren!

Så fixar du den perfekta franska manikyren hemma – 7 snygga varianter att testa

Fransk manikyr: Lip gloss nails

Snyggt, glansiga naglar med en tunn fransk tipp – såklart i sprakande glitter! Jennifer Lopez kombinerar två trender i en med hennes omtalade "Lip gloss nails". Manikyren, som är signerad kändismanikyristen Tom Bachik, går såklart att göra på naglar i alla former och längder.

Fransk manikyr: Klassisk fransk manikyr

Den klassiska franska manikyren är också en favorit hos Nicola Peltz Beckham och återigen visar nagelstylisten Tom Bachik att den franska manikyren, här i en enkel och rak variant, är en tidlös manikyr att räkna med.

Fransk manikyr: Fransk manikyr med skimmer

Glazed donut-effekten är inte över och nu ser vi även hur looken går att kombinera med den franska manikyren, det visar bland annat Zola Ganzorigt @nailsbyzola, som var den som satte Hailey Biebers glaserade naglar på trendkartan.

Fransk manikyr: Half moon manicure

En rolig variant av den franska manikyren är en "Half moon manicure" som också går att beskriva som en bakvänd, fransk manikyr.

Fransk manikyr: fransk manikyr med färg

Ett roligt sätt att ge liv till den franska manikyren är att använda regnbågens alla färger för att skapa manikyren. Den färgglada franska manikyren är också en av säsongens stora nageltrender.

Vårens stora nageltrender – 7 snygga manikyrer att testa redan nu

Fransk manikyr: Klassisk fransk manikyr på långa naglar

kylie jenner fransk manikyr
Instagram: @kyliejenner

Kylie Jenner är känd för att ofta bära långa naglar i starka neonfärger, men nu är manikyren mer nedtonad – men lika elegant!

Fransk manikyr: Diskret fransk manikyr

En trend vi väntas se mer av är den diskreta, franska fade-manikyren. Naglarna som går ton i ton och har sobert målade tippar är en mjukare variant av milky nails och en solklar favorit hos både Kylie Jenner och Hailey Bieber.

Fransk manikyr: Fransk manikyr med chromenaglar

Vill du göra manikyren mer edgy och följa säsongens något punkiga Y2K-mode är den franska manikyren med chrome-tippar en perfekt accessoar till din look!

Fransk manikyr: Vanilla french

Byt ut det klara, vita lacket mot en mjukare nyans så har du skapat den perfekta (och supertrendiga) manikyren "Vanilla french". Naglarna får då en perfekt nedtonad look.

Foto: Imaxtree

ELLE Beauty: Min rutin – med Sandra Beijer
5:25

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Sandra Beijer

(5:25)

Slå på ljud