Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Trendiga frisyrer från 00-talet som är tillbaka 2023

02 feb, 2023 
frisyr insiration 00 tal y2k-frisyrer
Färgat underhår och enkla uppsättningar med flätan i fokus – säsongens hårtrender bjuder på en härlig nostalgitripp där 00-talet får full fokus!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023Brand logo
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023

Bland korta klipp, 70-talsinspirerade luggar och varma hårfärger ser vi sakta hur hårtrenderna från 00-talet (som det inte var allt för längesen vi sa hej då till) gör comeback. Förbered dig på spännande blockfärger och enkla håruppsättningar – och bli inte förvånad om du snart ser en bandana på någons huvud.

Trendiga frisyrer från 2000-talet

Är du sugen på ett spännande klipp eller vill du minnas det ljuva 00-talet där it-kändisar som Lindsay Lohan, systrarna Simpson och Paris Hilton satte trenderna? Här är 8 snygga stylings och frisyrer som osar Y2K.

Annons

Hårtrend från 00-talet: färgat underhår

färgat underhår trend hår 00-tal

Miley Cyrus har återigen satt den hetaste hårtrenden årtiondet hade att erbjuda på trendkartan. Vi pratar såklart om det färgade underhåret! Extra trendigt är att kombinera det ljusa överhåret med 00-talets it-färg: kastanjefärgat.

Hårtrend från 00-talet: uppsatt fläta

uppsatt fläta hårtrend 00-tal

En uppsatt fläta är både stilsäker, enkel och en riktigt behändig frisyr! Det bästa med stylingen är att den är lika elegant till kostym som till träningstights.

Annons

Hårtrend från 00-talet: Uppsatt lugg

uppsatt lugg trend 00-tal hårtrend

Den uppsatta luggen som bland annat visades upp på Givenchys SS23-visning, gör nu en storlagen comeback! Y2K-luggen, som på 00-talet syntes på bland annat JLo och Lindsay Lohan matchas såklart med spikraka längder!

Hårtrender från 00-talet: Färgade toppar

färgade toppar hår trend 2000-talet

Glöm allt du lärt dig om den senaste tidens trendiga och sömlösa färgteknik balayage. För minns du trendiga dip die? Nu är den spännande stylingen tillbaka och de färgade topparna spås ta över kommande säsonger.

Annons
dip die färgade toppar hår trend 00-tal

Ett annat trendigt alternativ av dip die är såklart varianten där färgsprakande toppar står i fokus. Lekfullt, roligt – och en gnutta rebelliskt.

Hårtrender från 00-talet: Breda slingor i luggen

breda slingor lugg hår trend 00-ta

Ta face framing till en ny nivå och återuppta trenden där breda slingor i luggen står i fokus. Kontraster och blockfärger är något vi sett komma smygande och en trend som förväntas bli större 2023.

Annons

Hårtrender från 00-talet: Virkad nätmössa som håraccessoar

nätmössa trend 00-tal frisyr

Hej då diademet och hej 2000-talets hetaste håraccessoar! Vi pratar såklart om den virkade nätmössan som är lika trendig nu, som när Anastasia och Christina Aguilera bar den på tidiga 00-talet.

Hårtrender från 00-talet: flätorna

två flätor trend frisyr

2023 är utan tvekan flätornas år och vi ser den enkla (och snygga) uppsättningen i alla möjliga olika varianter. Inbakad, utbakad, fiskbensfläta – och såklart 00-talets klassiska två flätor som vilar snyggt på axlarna.

Foto: Imaxtree

Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hårBrand logo
Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons