Säsongens hetaste nageltrend – lekfulla detaljer och maxade mönster

05 maj, 2022 
AvLinda Strömbäck
Nagelinspiration 2022
Fantasifulla mönster, sprudlande färger och innovativa detaljer – vi har inte sett det sista av de nya nageltrendernas maximalism. Gör dig beredd på en inspirationsboost av vårens snyggaste och mest maxade nagelkonst!
Annons
Sminktrender 2022 – här är säsongens snyggaste smink
Sminktrender 2022 – här är säsongens snyggaste smink

Dags att pigga upp naglarna med en vårig och fräsch manikyr? Låt dig inspireras av säsongens kreativa och lekfulla nageltrender!

Gröna mönster och detaljer

Det råder ingen tvekan om att grönt fortfarande dominerar som en av 2022s största trendfärger. Trenden har även letat sig in i manikyr-kretsarna och pryder nu naglarna som vårens hetaste beauty-detalj. Inspireras till allt från limegröna mönster, pistasch-pastelliga tippar och hela grönskande färgpaletter.

Maximalism och mönster

Grafisk design av färger och mönster som möts i ett – kombinera poppande färger med lekfulla former och låt naglarna ta all uppmärksamhet. Använd hela färgpaletter och bland fritt, här är ledordet: more is more!

Annons

FRANSK MANIKYR MED EN TWIST

Uppiggande färger har även letat sig in i en av våra mest klassiska manikyrer. Tänk tippar i olika färger eller en french fade i våriga kulörer.

Blommor

I takt med att våren börjat knoppa har även bohemiska flowerpower-blommor letat sig in i flödet på nagel-influencers sociala medier. Dekorera naglarna med ett av säsongens finaste och mest aktuella motiv!

Lekfulla detaljer och fruktmotiv

Nagelkonstens fantasi stannar inte vid maxade mönster eller alla regnbågens färger. I säsongens manikyr-trender finns det inga gränser för uttryck – varför inte lägga till en personlig detalj, text eller symbol? Även ätbart som frukt och grönt står i fokus i denna innovativa detaljtrend!

Mer om naglar på ELLE:

Annons

Foto: Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar