Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Blek tänderna hemma – 10 produkter för vitare tänder

Vita tänder som J.Lo? Här är tandblekningen för hemmabruk.

Drömmer om det perfekta Hollywood-smilet? Då kanske vi kan hjälpa dig på traven. Här har vi nämligen samla tio tips på populära tandblekningar du kan använda hemma – som dessutom är skonsamma för tänderna. Kika in för att hitta dina favoriter!
20 november, 2019

Drömmer du också om ett million dollar smile men känner att du inte har plånboken, tiden eller lusten för att gå till en salong och fixa det? Då kan det vara värt att investera i en produkt du kan använda hemma. Ja, det kan till och med bli en mysig stund med en vän eller en avkopplande tid för dig själv då tandblekningar ofta sköter sig själv under verkningstiden.

Men det finns en rad olika tandblekningar ute i butikerna just nu och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Så, nedan har vi samlat tio tandblekningar som ska vara skonsamma mot tänderna samtidigt som de ska ge ett effektivt resultat. Scrolla ner för att hitta din nya bästa vän!

Tandblekningar du kan använda hemma

Tandblekning strips

Tandblekning i form av strips som ska vara lätta att använda och ge resultat snabbt, från Dentway. Här kan kan du läsa mer och köpa dem (reklamlänk från Adtraction).

Dentaworks tandlblekningspenna

Emajlsäker tandblekningspenna som inte är testad på djur, från Dentaworks. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Tandblekningskit från iWhite

Tandblekningskit som innehåller skenor och tandkräm, från iWhite. Här kan du läsa mer och köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Startpaket med tandblekning

Startkit med tandblekning, från Dentway. Här kan du läsa mer och köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Kit med tandblekning från Dentaworks

Veganskt tandblekningskit med bland annat penna, skenor och gel, från Dentaworks. Här kan du läsa mer och köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Tandblekningskit från swiss clinic

Tandblekning som ska ge ett långvarigt resultat, från Swiss Clinic. Här kan du läsa mer och köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Tandblekningskit från dentaworks med olika saker

Tandblekningskit som är veganskt med bland annat skenor, gel och resultatkarta, från Dentaworks. Här kan du läsa mer och köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Tandkräm som ska ta bort missfärgningar

Om du inte känner för att använda ett tandblekningskit så finns det såklart andra alternativ. Du kan till exempel börja med att byta ut din vanliga tandkräm till en som är speciellt framtagen för att bleka dina tänder. Här nedan hittar du x tandkrämer som ska vara skonsamma mot tänderna samtidigt som de ska ge ett vitare resultat. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Tandkräm som ska ta bort missfärgningar

Tandkräm som ska ta bort missfärgningar, från Brilliant Smile. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Tandkräm med kol som ska ta bort missfärgningar

Tandkräm med kol som ska reducera missfärgningar på tänderna, från Humble. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Tandkräm som ska ge ett vitare resultat

Tandkräm som ska ge ett naturligt resultat av vitare tänder, från Pepsodent. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

Läs mer: 

Ditt nya vita leende – allt du behöver veta om tandblekning

Tandblekning – så funkar det (och de här produkterna är godkända)

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: