Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Travis Scotts ord till Kylie Jenner efter uppbrottet

03 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kylie Jenner och Travis Scott
I januari kom det uppgifter att Kylie Jenner och Travis Scott gjort slut, månader efter att det ryktats om att Travis varit otrogen mot Kylie. Sedan dess har de inte synts vid varandras sida, men nu kommenterar Travis på Kylies Instagram – och fansen är förvirrade.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Vid årsskiftet uppgav en källa för US Weekly att det återigen tagit slut mellan Kylie Jenner och Travis Scott. Paret som har barnen Stormi, 5, och Aire, 1, ska planerat att spendera julen tillsammans men valde istället att spendera ledigheten på olika håll.

– Kylie och Travis har gjort slut igen. De skulle tillbringa semestern tillsammans, men hon åkte till Aspen för att vara med sin familj och sina vänner i stället, avslöjade källan för sajten.

– Det här har hänt så många gånger tidigare, de är kända för att vara av och på, men förblir alltid vänner och fantastiska medföräldrar, berättade källan.

Annons

Ryktet om att Travis Scott ska varit otrogen

Några månader innan det påstådda uppbrottet började det cirkulera rykten om att Travis Scott skulle varit otrogen mot Kylie med modellen Rojean Kar. Enligt Daily mail ska otrohetsryktena tagit fart efter att Rojean Kar publicerat ett klipp på Travis Scott på sin Instagram. I klippet syns hon på en musikvideo-inspelning, där även Travis närvarade. Enligt TMZ, ska det inte vara första gången Travis blivit sammanlänkad med Rojean. Han uppges nämligen ha haft en fling med modellen och blivit sammanlänkad med henne fram och tillbaka under närmare tio år.

Däremot gick Travis Scott ut och dementerade ryktena på sina sociala medier i oktober, och menade på att han inte ens känner modellen.

”Det är mycket konstig skit som händer nu. En oinbjuden person smygfotade under det som skulle vara en privat inspelning där jag regisserade en video. Jag säger det här för sista gången. Jag känner inte den här personen och jag har aldrig varit med den här personen. Så snälla sluta att hitta på historier som inte är sanna” skrev Travis.

Annons
Travis Scott och Kylie Jenner tillsammans i oktober 2022.
Travis Scott och Kylie Jenner tillsammans i oktober 2022.

Travis kommentar på Kylie Cosmetics Instagram

Ett par månader efter att Kylie och Travis rapporterats gjort slut, kommenterar nu Travis Scott på Instagram-kontot Kyliecosmetics.

”En skönhet” kommenterade Travis på en bild där Kylie gör reklam för sin nya mascara-linje Kylash.

I kommentarsfältet har fansen reagerat på Travis komplimang. Vissa är förvirrade över kommentaren medan andra spekulerar om en återförening – eller om de ens gjort slut från första början.

Annons

”Travis, vad gör du ens här?” kommenterar en följare.

”De gjorde alltså inte slut!” kommenterar en annan.

”Gud så glad jag blir!”

Kylie Jenner har däremot inte svarat på Travis kommentar.

SE OCKSÅ: Kardashians halloweenlooks genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Kardashians halloweenlooks genom åren

Källa: E Online, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons