Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Tidslinje över Kendall Jenners kärleksliv

28 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Kendall Jenners pojkvänner
När det kommer till kärlek är Kendall Jenner en av de mest privata personerna i familjen Kardashian-Jenner, men självklart har hon dejtat en del! Från Harry Styles till ASAP Rocky – här är några av de berömda namnen som modellen kopplats ihop med!
Annons
VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Kendall Jenner har en framgångsrik modellkarriär och har varit med i familjens realityserie sedan barnsben, men hon bekräftar sällan sina förhållanden. Det stoppar dock inte romansryktena från att spridas! Här är allt vet vi om modellens kärleksliv genom åren.

Kändisar som Kendall Jenner har dejtat

Från sångare och skådisar, till (en hel del) berömda basketspelare – här är de som Kendall Jenner uppgetts dejta!

Harry Styles – 2013

Harry Styles 2013

Mellan 2013 och 2014 ryktades om en romans mellan Kendall Jenner och One directions hjärtekrossare Harry Styles. Det var under en tid då stjärnorna verkade umgås en hel del och de åkte till och med på en skidsemester ihop.

Annons
Kendall Jenner och Harry Styles på semester
Kendall Jenner och Harry Styles delar en kyss på semestern

2015 bekräftade till slut storasystern Khloé Kardashian att de dejtade, efter att paret hade setts kyssas på en yacht i Anguilla.

Annons

Romansryktena tog återigen fart 2016 när Kendall och Harry var på middag ihop i Los Angeles.

Chandler Parsons – 2014

Chandler Parsons

Under 2014 verkade det även som att Kendall Jenner dejtade NBA-spelaren Chandler Parsons. Enligt The daily mail ska basketspelaren till och med ha introducerats för hennes 'momager', Kris Jenner. Det talades även om att basketspelaren drog sig ur en dejtingshow för Kendalls skull.

Lewis Hamilton – 2015

Lewis Hamilton

Under sommaren 2015 tog romansryktena mellan Kendall Jenner och den brittiska Formel 1-föraren Lewis Hamilton snabbt fart. Detta efter att modellen, tillsammans med ett par vänner, besökte racerföraren under en tävling. Kendall ska dessutom haft på sig Lewis halsband, vilket fick fans att tro att det var mer än vänskapligt mellan dem.

Annons
Gruppbild med bland annat Kendall Jenner och Lewis Hamilton.

Duon syntes även ihop på modeveckan i New York, men då ska Lewis ha sagt att de bara var vänner.

Orlando Bloom – 2015

Orlando Bloom

Samma sommar ryktades det att Kendall Jenner dejtade Sagan om ringen-skådisen Orlando Bloom. Detta efter att de synts på ett antal dejter ihop.

Annons

Men en del fans var snabba med att påpeka åldersskillnaden mellan de två. Kendall som vid den tidpunkten bara var 19 och Orlando som var 38. Men en källa ska ha sagt till The sun att paret inte verkade bry sig om detta.

Orlando Bloom håller tacktal

Men i oktober samma år ska skådespelaren ha skämtat under ett tacktal och sagt:

"Jag känner inte Kendall Jenner, men om någon har hennes telefonnummer tar jag tacksamt emot det."

Jordan Clarkson – 2016

Jordan Clarkson

Ett tag ryktades det att realitystjärnan dejtade Cleveland cavaliers-spelaren Jordan Clarkson, en lagkamrat till systern Khloé Kardashians ex-pojkvän Tristan Thompson. Ryktena om modellen och basketspelarens romans började när de var på Coachella ihop och postade ett antal videor tillsammans på sociala medier.

Annons
Kendall Jenner i läktaren

Trots att ingen av dem bekräftade ryktena, sa en källa till People att Jordan "verkligen tyckte om Kendall", och tillade att de var mycket närgångna när de umgicks.

ASAP Rocky – 2016

ASAP Rocky

I juli 2016 fick ett kärleksrykte mellan Kendall Jenner och rapparen ASAP Rocky snabbt spridning, efter att paret varit på en dejt under modeveckan i Paris.

Annons
Kendall Jenner och ASAP Rocky

Ungefär ett år senare upplevdes deras relation aningen mer seriös, då paret agerade kärleksfullt på Met-galan 2017. Kendalls storasyster Kim Kardashian delade dessutom en bild på Snapchat där rapparen tar på modellens rumpa.

Blake Griffin – 2017

Blake Griffin

I augusti 2017 ryktades det att basketspelaren Blake Griffin och Kendall Jenner dejtade när de sågs lämna en Travis Scott-konsert ihop.

Annons

Inte långt därefter sågs de på en dubbeldejt med vännen Hailey Baldwin och hennes dåvarande pojkvän. Och paret besökte Universal studios på ytterligare en dubbeldejt med systern Kylie Jenner och hennes dåvarande pojkvän, Travis Scott.

Blake Griffin och Kendall Jenner på stranden

Men bara ett par månader senare tog deras förhållande slut. En källa berättade för People att uppbrottet inte hade berott på något särskilt, men att förhållandet bara hade nått ett naturligt slut.

Anwar Hadid – 2018

Anwar Hadid

Ett tag dejtade Kendall Jenner även vännerna Bella och Gigi Hadids lillebror, Anwar. Något som bekräftade när paret sågs kyssas.

Annons
Anwar Hadid och Kendall Jenner

En källa ska ha berättat att systrarna till och med godkände förhållandet.

"De alla umgås, och Gigi och Bella tycker faktiskt om dem som ett par. En del vänner tycker att det är lite märkligt, men det verkar funka”.

Ben Simmons – 2018

Ben Simmons

Efter att Anwar och Kendall gjorde slut, uppgavs det att hon dejtade basketspelaren Ben Simmons. Modellen syntes på flera av Bens matcher, och det ryktades då att paret redan börjat dejtat under våren och sommaren 2018.

Annons
Ben Simmons och Kendall Jenner

I november 2018 verkade förhållandet bekräftas då Kendall Jenner satt på läktaren i en tröja med Bens siffror på ryggen.

Kyle Kumza – 2020

Mellan 2019 och 2020 misstänktes det att Kendall Jenner dejtade Lakers-spelaren Kyle Kumza. Ryktena cirkulerade när paret firade den amerikanska nationaldagen, 4th of July, ihop.

Men romansryktet var ingenting som bekräftades av varken Kendall eller Kyle.

Devin Booker – 2020

Kendall Jenners förhållande med basketspelaren Devin Booker verkar ha varit ett av de längsta. Paret dejtade i två år, och modellen som vanligtvis är mycket privat, bekräftade att Devin var hennes pojkvän i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians.

Annons
Kendall Jenner och Devin Booker

Kendall förnekade även påståendet att hon bara dejtar basketspelare och sa:

"Nej, jag dejtar faktiskt inte bara basketspelare, och om någon någonsin gjorde sin research hade de vetat det."

Kendall Jenner och Devin Booker på semester

Paret åkte på flera semestrar ihop, och när de firade ett år i juni 2021 tog de båda till Instagram och postade en rad kärleksfulla bilder.

Annons

Men under sommaren 2022 ska Devin och Kendall tagit en paus, och i november gjorde de slut för gott.

Bad Bunny – 2023

Bad Bunny

I början av 2023 ryktades det att Bad Bunny och Kendall Jenner dejtar. Paret fångades till och med på bild när de kysstes. Och de har dessutom varit på, vad som misstänks vara, en dubbeldejt med vännerna Justin och Hailey Bieber.

Kendall Jenner och Bad Bunny

Men modellen och sångarens förhållande är ännu obekräftat.

Källa: Capital Xtra

Foto: TT

SE OCKSÅ: 7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looksBrand logo
SE OCKSÅ: 7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons