Tidslinje över Kendall Jenners kärleksliv

Kendall Jenners pojkvänner

När det kommer till kärlek är Kendall Jenner en av de mest privata personerna i familjen Kardashian-Jenner, men självklart har hon dejtat en del! Från Harry Styles till ASAP Rocky – här är några av de berömda namnen som modellen kopplats ihop med!
28 mars, 2023
VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna
0:58

Efter reklamen: VIDEO: 5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

(0:58)

Slå på ljud

Kendall Jenner har en framgångsrik modellkarriär och har varit med i familjens realityserie sedan barnsben, men hon bekräftar sällan sina förhållanden. Det stoppar dock inte romansryktena från att spridas! Här är allt vet vi om modellens kärleksliv genom åren.

Kändisar som Kendall Jenner har dejtat

Från sångare och skådisar, till (en hel del) berömda basketspelare – här är de som Kendall Jenner uppgetts dejta!

Harry Styles – 2013

Mellan 2013 och 2014 ryktades om en romans mellan Kendall Jenner och One directions hjärtekrossare Harry Styles. Det var under en tid då stjärnorna verkade umgås en hel del och de åkte till och med på en skidsemester ihop.

2015 bekräftade till slut storasystern Khloé Kardashian att de dejtade, efter att paret hade setts kyssas på en yacht i Anguilla.

Romansryktena tog återigen fart 2016 när Kendall och Harry var på middag ihop i Los Angeles.

Chandler Parsons – 2014

Under 2014 verkade det även som att Kendall Jenner dejtade NBA-spelaren Chandler Parsons. Enligt The daily mail ska basketspelaren till och med ha introducerats för hennes 'momager', Kris Jenner. Det talades även om att basketspelaren drog sig ur en dejtingshow för Kendalls skull.

Lewis Hamilton – 2015

Under sommaren 2015 tog romansryktena mellan Kendall Jenner och den brittiska Formel 1-föraren Lewis Hamilton snabbt fart. Detta efter att modellen, tillsammans med ett par vänner, besökte racerföraren under en tävling. Kendall ska dessutom haft på sig Lewis halsband, vilket fick fans att tro att det var mer än vänskapligt mellan dem.

Duon syntes även ihop på modeveckan i New York, men då ska Lewis ha sagt att de bara var vänner.

Efter kyssbilderna: Allt om Harry Styles och Emily Ratajkowskis påstådda romans

Orlando Bloom – 2015

Samma sommar ryktades det att Kendall Jenner dejtade Sagan om ringen-skådisen Orlando Bloom. Detta efter att de synts på ett antal dejter ihop.

Men en del fans var snabba med att påpeka åldersskillnaden mellan de två. Kendall som vid den tidpunkten bara var 19 och Orlando som var 38. Men en källa ska ha sagt till The sun att paret inte verkade bry sig om detta.

Men i oktober samma år ska skådespelaren ha skämtat under ett tacktal och sagt:

"Jag känner inte Kendall Jenner, men om någon har hennes telefonnummer tar jag tacksamt emot det."

Jordan Clarkson – 2016

Ett tag ryktades det att realitystjärnan dejtade Cleveland cavaliers-spelaren Jordan Clarkson, en lagkamrat till systern Khloé Kardashians ex-pojkvän Tristan Thompson. Ryktena om modellen och basketspelarens romans började när de var på Coachella ihop och postade ett antal videor tillsammans på sociala medier.

Trots att ingen av dem bekräftade ryktena, sa en källa till People att Jordan "verkligen tyckte om Kendall", och tillade att de var mycket närgångna när de umgicks.

Kim K i tårar i nya trailern till The Kardashians – här är anledningen

ASAP Rocky – 2016

I juli 2016 fick ett kärleksrykte mellan Kendall Jenner och rapparen ASAP Rocky snabbt spridning, efter att paret varit på en dejt under modeveckan i Paris.

Ungefär ett år senare upplevdes deras relation aningen mer seriös, då paret agerade kärleksfullt på Met-galan 2017. Kendalls storasyster Kim Kardashian delade dessutom en bild på Snapchat där rapparen tar på modellens rumpa.

Blake Griffin – 2017

I augusti 2017 ryktades det att basketspelaren Blake Griffin och Kendall Jenner dejtade när de sågs lämna en Travis Scott-konsert ihop.

Inte långt därefter sågs de på en dubbeldejt med vännen Hailey Baldwin och hennes dåvarande pojkvän. Och paret besökte Universal studios på ytterligare en dubbeldejt med systern Kylie Jenner och hennes dåvarande pojkvän, Travis Scott.

Men bara ett par månader senare tog deras förhållande slut. En källa berättade för People att uppbrottet inte hade berott på något särskilt, men att förhållandet bara hade nått ett naturligt slut.

Anwar Hadid – 2018

Ett tag dejtade Kendall Jenner även vännerna Bella och Gigi Hadids lillebror, Anwar. Något som bekräftade när paret sågs kyssas.

En källa ska ha berättat att systrarna till och med godkände förhållandet.

"De alla umgås, och Gigi och Bella tycker faktiskt om dem som ett par. En del vänner tycker att det är lite märkligt, men det verkar funka”.

Ben Simmons – 2018

Efter att Anwar och Kendall gjorde slut, uppgavs det att hon dejtade basketspelaren Ben Simmons. Modellen syntes på flera av Bens matcher, och det ryktades då att paret redan börjat dejtat under våren och sommaren 2018.

I november 2018 verkade förhållandet bekräftas då Kendall Jenner satt på läktaren i en tröja med Bens siffror på ryggen.

Kyle Kumza – 2020

Mellan 2019 och 2020 misstänktes det att Kendall Jenner dejtade Lakers-spelaren Kyle Kumza. Ryktena cirkulerade när paret firade den amerikanska nationaldagen, 4th of July, ihop.

Men romansryktet var ingenting som bekräftades av varken Kendall eller Kyle.

Kylie Jenner avslöjar: Så är relationen till systrarna – egentligen

Devin Booker – 2020

Kendall Jenners förhållande med basketspelaren Devin Booker verkar ha varit ett av de längsta. Paret dejtade i två år, och modellen som vanligtvis är mycket privat, bekräftade att Devin var hennes pojkvän i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians.

Kendall förnekade även påståendet att hon bara dejtar basketspelare och sa:

"Nej, jag dejtar faktiskt inte bara basketspelare, och om någon någonsin gjorde sin research hade de vetat det."

Paret åkte på flera semestrar ihop, och när de firade ett år i juni 2021 tog de båda till Instagram och postade en rad kärleksfulla bilder.

Men under sommaren 2022 ska Devin och Kendall tagit en paus, och i november gjorde de slut för gott.

Bad Bunny – 2023

I början av 2023 ryktades det att Bad Bunny och Kendall Jenner dejtar. Paret fångades till och med på bild när de kysstes. Och de har dessutom varit på, vad som misstänks vara, en dubbeldejt med vännerna Justin och Hailey Bieber.

Men modellen och sångarens förhållande är ännu obekräftat.

Kendall Jenner uppges dejta världsartisten Bad Bunny – här är allt vi vet

Källa: Capital Xtra

Foto: TT

SE OCKSÅ: 7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks
0:55

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

(0:55)

Slå på ljud