Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kylie Jenner om hur relationen till systrarna är – egentligen

27 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian och Kylie Jenner
Kylie Jenner avslöjade nyligen vem som är hennes favoritsyster – och vem hon har minst gemensamt med. Se svaret här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Familjen Kardashian kan vara en vår tids mest berömda tv-familjer. Systrarna Kim, Kourtney, Khloé, Kendall och Kylie har skapat ett miljonimperium genom att låta tv-tittarna följa deras liv. I över 15 år har tittarna fått vittna systrarnas kärleksrelationer, bråk och intriger, och långt efter Keeping up with the Kardashians premiär 2007 är intresset för den berömda familjen minst lika stort. Men hur ser Kardashian-systrarnas relation ut bakom kamerorna? Nu avslöjar Kylie Jenner vem av systrarna som är hennes favorit – och vem som hon är mest olik.

Annons

Vem är Kylie jENNERS favoritsyster?

I en intervju med Vanity Fair Italia berättar Kylie Jenner att hennes favoritsyster är Kim Kardashian – i alla fall just nu.

– Kim har förändrats så mycket på senaste tiden. Vi har verkligen fått kontakt, och hon är alltid den första jag ringer när jag behöver något. Vi har också gått igenom en hel del liknande upplevelser på senaste, berättar Kylie.

Både Kim Kardashian och Kylie Jenner har på senaste tiden gått igenom olika uppbrott, vilket man kan tolka är det hon syftar på. Enligt Us Weekly ska Kylie Jenner och Travis Scott, som även har barnen Stormi och Aire ihop, gjort slut vid årsskiftet. Samtidigt gick Kim Kardashian och Kanye West skilsmässa igenom, efter att de skickat in skilsmässoansökan i början av 2021.

Kim Kardashian och Kylie Jenner
Kim Kardashian och Kylie Jenner

Vilken syster har Kylie Jenner minst gemensamt med?

I intervjun med Vanity Fair avslöjar Kylie inte bara vem hon anser är sin närmsta syster – utan även vem av systrarna som hon har minst gemensamt med.

Annons

– Det är utan tvekan Kendall, berättar Kylie.

– Men du vet vad man säger? Motsatser attraherar. Och det är så det är för oss, förklarar Kylie.

Kendall Jenner och Kylie Jenner
Kendall Jenner och Kylie Jenner

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons