Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Paris Hilton: Därför höll jag min son hemlig

27 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Paris Hilton med bebisen Phoenix
I januari berättade Paris Hilton att hon och maken Carter Reum välkomnat en son till världen. Men enligt stjärnan, höll hon graviditeten och sonens ankomst hemlig – även för sin familj. Här är anledningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoriaBrand logo
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria

Paris Hilton och Carter Reum välkomnade en son i början av året. I ett inlägg på Instagram visade hon upp en liten barnhand och skrev: ”Du är redan så älskad att det inte ens kan beskrivas med ord.”

Nyligen avslöjade Paris Hilton även sonens namn, betydelsen bakom namnvalet och visade upp bilder på honom för första gången. Men enligt Paris, ska hon varit mycket mer restriktiv med att berätta om sonen under hans första dagar.

Därför höll Paris Hilton sonen hemlig

I en intervju med Harpers Bazaar berättar nu Paris Hilton att hon och maken ville hålla sonen hemlig när han först kom till världen. Paret, som fick sonen genom surrogat, ska även förklätt sig när de tog sig till sjukhuset för att träffa sin bebis – bland annat genom att bära peruk.

Annons

I intervjun berättar Paris att sonen även hölls hemlig för hennes närmsta familjemedlemmar. De ska inte varit medvetna om att paret skulle bli föräldrar, förrän efter sonen fötts. Däremot fick Paris familj veta om det nya tillskottet strax innan resten av omvärlden möttes av nyheten på Instagram.

– Hela mitt liv har varit så offentligt. Jag aldrig fått ha något för mig själv, så vi bestämde oss för att dela den här upplevelsen bara med varandra, förklarar Paris i intervjun.

Så höll Paris Hilton sonen hemlig

Paris berättar att paret även tog till andra åtgärder för att hålla sonen hemlig. Bland annat genom att säga till sin personal att deras huset skulle målas om – så ingen skulle befinna sig i huset under första dagarna efter att paret tagit hem sonen från sjukhuset.

– Jag vill skydda honom och vara med honom varenda sekund, berättar den nyblivna mamman i intervjun, och säger att hennes sons integritet och säkerhet är första prio.

– Man får en riktig modersinstinkt som kickar in på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare. Men den får mig att känna mig komplett, berättar Paris.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons