Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pinks dotter Willow har vuxit upp

23 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Pink
Pinks dotter har idag blivit 12 år gammal. Här är allt vi vet om Willow Sage!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Pink i exklusiv intervju: "Då lägger jag av"Brand logo
Pink i exklusiv intervju: "Då lägger jag av"

År 2011 välkomnade Pink och maken Carey Hart dottern Willow Sage. Idag har dottern blivit 12 år gammal – och har många strängar på sin lyra.

– Willow är väldigt ordningsam, vilket är supermärkligt enligt mig. Hon får alltid bästa betyg och är så smart. Jag tänker ofta: ”Vem är du? Du kom inte ut i från mig!” Men hon är helt fantastisk, och Jameson är familjens lilla komiker, berättar Pink.

Jobbar på mammas världsturné

Nyligen släppte Pink sitt nya album Trustfall och åker snart ut på världsturné. I en intervju med The Today Show berättar hon att dottern även kommer hjälpa till på turnén och jobba backstage.

Annons

– Hon har ett jobb på turnén, vilket är att hjälpa till med dansarnas ombyten. Hon jobbar väldigt hårt, det är fullt ös i två timmar, så hon tjänar bra pengar.

Pink med sin familj på röda mattan
Pink med sin familj på röda mattan

Pink om dottern Willow

Pink berättar också i Lorraine, om Willows tankar kring att vara dotter till en superstjärna och att stå i rampljuset.

– Hon är väldigt obrydd när det kommer till det. Hon kunde inte bry sig mindre. Jag tog med henne ut på scen framför 40 000 personer på BottleRock för att sjunga Cover me in sunshine, och hon var så oberörd. Jag lutade mig ner mot henne och frågade: ”Är du okej älskling?” och hon svarade liksom: ”Kan jag gå och äta godis nu?” Och jag bara: ”Är det det enda du tänker på?!”

Annons

Pink och dottern Willow gjorde även ett gemensamt framträdande på Billboard-galan 2021, vilket gjort Willow känd för sina akrobat-talanger. Om något gemensamt framträdande äger rum på Pinks världsturné återstår att se.

Källa: Popsugar, Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons