Uppgifter: Hon är Brad Pitts nya flickvän

22 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Brad Pitt
Brad Pitt ska ha funnit kärleken på nytt. Här är allt vi vet om 32-åriga Ines de Ramon!
Annons
10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop
10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

Sedan uppbrottet från Angelina Jolie har Brad Pitt ryktats dejta kändisar som Emily Ratajkowski och Lykke Li, men sedan slutet av 2022 ska Brad Pitt börjat dejta en ny tjej – nämligen smyckesdesignern Ines de Ramon.

Här är allt vi vet om Hollywoodstjärnans nya flickvän och deras relation!

Brad Pitts nya flickvän

Brad Pitt och Ines de Ramon ska ha träffats i slutet av 2022 genom gemensamma vänner. I november skymtades de sedan ihop på en Bono-konsert, och till en början rapporterades relationen som en nyfunnen vänskap. Brad Pitt ska även tagit med sig Ines som sin dejt på premiären av Babylon i december, och strax därpå utvecklades relationen till något mer.

Annons

På Brads 59-årsdag, några veckor senare, ska de nämligen ha firat stjärnans födelsedag ihop med hans vänner i Hollywood – något en källa berättade för People.

– Brad firade sin födelsedag med Ines och några vänner i lördags. Gästerna hade med sig presenter och de åt en massa italiensk mat. Brad firades dessutom med tårta, ljus och sång. Han var på bra humör och satt bredvid Ines. De var väldigt gulliga och flörtiga med varandra. Man märker att hon gör honom lycklig, berättade källan.

Runt nyår sågs de sedan på en romantiskt semesterresa till Mexiko, där de fångades på bild, och på alla hjärtans dag skymtades Ines med ett stort fång rosa pioner som rapporterades komma från Brad.

Ines de Ramon och Brad Pitt i Mexiko
Ines de Ramon och Brad Pitt i Mexiko
Annons
Ines de Ramon på alla hjärtans dag
Ines de Ramon på alla hjärtans dag

Vem är ines de Ramon?

Ines de Ramon var tidigare gift med Vampire Diaries-skådespelaren Paul Wesley, men separerade i maj 2022 efter tre års äktenskap. Och enligt en källa till Daily Mail ska Ines och Brad stöttat varandra i sina respektive skilsmässor.

– Ines ställer ofta upp för Brad som tyvärr fortfarande går igenom en smutsig skilsmässa med Angie. De har faktiskt kommit varandra nära på grund av sina skilsmässor och är nu ganska seriösa i sin relation. Hon har dessutom träffat hans barn, berättade källan som också hävdar att Ines är väldigt olik Brads tidigare flickvänner.

Annons

– Hon är väldigt odramatisk och lugn, säger källan.

Ines de Ramon och Paul Wesley
Ines de Ramon och Paul Wesley

Enligt källan ska Brad och Ines inte heller bry sig om vad sina ex-partners tycker om deras nya romans.

– Han bryr sig definitivt inte om vad Angie tycker. Han vill nog snarare att hon ska veta att han är lycklig med någon annan. Brad bryr sig inte heller om vad Paul tycker om honom eller att han dejtar Ines. Men även om Paul är ute ur bilden så kommer Brad och Ines fortsätta vara diskreta med sin relation, säger källan till Daily Mail.

Ines de Ramon och Brad Pitt har ännu inte kommenterat romansryktet.

Annons

Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons