Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kendall Jenner uppges dejta världsartisten Bad Bunny

20 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kendall Jenner Bad Bunny
Nyligen började det florera rykten om ett nytt kärlekspar i Hollywood. Enligt uppgifter ska nämligen Kendall Jenner skymtats kyssa artisten Bad Bunny på en klubb i Los Angeles. Här är allt vi vet om det nya romansryktet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

I juni 2022 kom uppgifter om att Kendall Jenner och NBA-proffset Devin Booker gjort slut efter två år tillsammans. I november blev det sedan officiellt att de gått skilda vägar.

– Båda har väldigt hektiska scheman just nu, och de har båda bestämt sig för att prioritera sina karriärer. De har fortfarande mycket kärlek och respekt för varandra och önskar varandra all lycka, berättade en källa för People.

Nu ryktas Kendall Jenner börjat dejta igen.

Vem dejtar Kendall Jenner?

I början av februari kom uppgifter att Kendall Jenner skymtats med världsartisten Bad Bunny på en klubb i L.A. Enligt källor till skvallerkontot Deuxmoi, som rapporterade om händelsen, ska de även kysst varandra.

Annons

”En känd modellsyster som för tillfället är singel, skymtades hångla med Bad Bunny på en privatklubb i Los Angeles igår natt” uppgav Deuxmoi i podcasten Deux U.

Kontot avslöjade sedan vem den kända modellsystern var.

”Jag kan berätta att det är Kendall Jenner och Bad Bunny vi pratar om. Jag har vittnen som såg henne på klubben. Det var Bird Streets Club i Los Angeles. Hon lämnade klubben och hoppade in i sin bil. Två minuter senare kördes Bad Bunnys bil fram och han hoppade in i sin. Så jag vet inte vad som pågår mellan de två” berättade Deuxmoi.

Bad Bunny
Bad Bunny

Var Kendall på dubbeldejt med Hailey och Justin?

Nu ska Kendall även skymtats på samma restaurang som Bad Bunny i Beverly Hills – samtidigt som Kendalls nära vänner Hailey och Justin Bieber var där. Något som onekligen satt fart på romansryktena ytterligare.

Annons

Se bilderna här!

Kendall Jenner lämnar restaurangen i Beverly Hills
Kendall Jenner lämnar restaurangen i Beverly Hills
Bad Bunny lämnar restaurangen
Bad Bunny lämnar restaurangen
Annons
Justin Bieber och Hailey Bieber
Justin Bieber och Hailey Bieber

Källa: Glamour, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons