Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kendall Jenner och Devin Booker har gjort slut – anledningen till uppbrottet

23 jun, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kendall Jenner
2020 ryktades det om att Kendall Jenner funnit kärleken i NBA-stjärnan Devin Booker. Två år senare kommer beskedet att paret gjort slut. Här är anledningen till varför Kendall och Devin valt att gå skilda vägar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

Kendall Jenner och Devin Booker har enligt uppgifter gjort slut. Paret som nyligen syntes tillsammans på Kourtney Kardashian och Travis Barkers storslagna bröllop i Italien ska separerat för två veckor sedan. Enligt uppgifter till Life & Style ska paret tagit tid isär för att se om de verkligen är menade för varandra, men insett att de vill olika saker i livet.

Kendall Jenner om att hålla relationen privat

Kendall Jenner och Devin Booker träffades redan i april 2020 men blev inte officiella förrän på alla hjärtans dag 2021. Kendall har sedan dess varit restriktiv med att visa upp relationen offentligt.

Annons

Redan 2019 berättade Kendall för Vogue Australia varför hon valt att inte visa upp sina relationer för världen.

– Jag är fortfarande väldigt ung och känner att relationer i den här åldern inte alltid är supersäkra. Jag vill inte dra för mycket uppmärksamhet till något som jag inte vet är långsiktigt, berättade Kendall Jenner.

Efter två år ihop ska Kendall Jenner och Devin Booker nu valt att gå skilda vägar.

Kendall och Devin på Kourtneys bröllop i Portofino
Kendall och Devin på Kourtneys bröllop i Portofino

Kendall Jenners uppbrott från Devin Booker

Redan för ett par veckor sedan började fansen spekulera kring om paret gjort slut. Efter att de skapat stor uppmärksamhet kring deras första årsdag reagerade fansen när varken Kendall eller Devin uppmärksammade den andra årsdagen 12 juni. Ryktena späddes på ytterligare när fansen insåg att att Kendall och Devin inte synts tillsammans på ett tag.

Annons

Varför KENDALL OCH dEVIN gjorde SLUT

Enligt US Weekly ska paret gjort slut redan för två veckor sedan. Anledningen ska varit att de velat ta tid isär och fokusera på dem själva för fundera över om en framtid tillsammans är möjlig.

En annan källa till ET menar att Kendall känt att de är på olika platser i livet och att hon och Devin vill olika saker. Paret ska ha haft diskussioner om sin framtid tillsammans och insett att de inte har en gemensamma syn på framtiden.

Devin Booker ska nyligen synts med en annan kvinna under en resa till Arizona, berättar en annan källa för US Weekly.

Kendall och Devin i maj 2022

Källa: USWeekly, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons