Uppgifter: Khloé Kardashian har hittat kärleken igen – efter otroheten

Khloé Kardashian på The Kardashians premiären 2022

I säsongsfinalen av The Kardashians fick tittarna följa avslöjandet av Tristan Thompsons nya otrohet mot Khloé Kardashian. Nu ryktas Khloé hittat en ny kärlek – en investerare hon introducerats för genom systern Kim Kardashian.
22 juni, 2022
VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria
1:37

Efter reklamen: VIDEO: Khloe Kardashian och Tristan Thompsons kärlekshistoria

(1:37)

Slå på ljud

Det var vid årsskiftet som Khloé Kardashian fick reda på att Tristan Thompson återigen varit otrogen. Redan 2018 uppdagades det att Tristan Thompson varit otrogen mot Khloé Kardashian precis innan deras dotter True kom till världen. Efter flera försök att reparera förhållandet och planer på att återförena familjen avslöjades det i januari att Tristan varit otrogen igen. Då efter han fått barn med en annan kvinna i december 2021, som nu krävde underhållningsstöd för deras gemensamma son Theo.

Oväntade regler Kim Kardashians assistenter måste följa

Ett halvår efter Tristan Thompsons svek ryktas Khloé Kardashian dejta igen. Enligt nya uppgifter ska hon introducerats för en man som arbetar i investeringsbranschen genom systern Kim Kardashian.

KHLOÉ KARDASHIAN RYKTAS DEJTA IGEN

Nyligen postade Khloé Kardashian en bild på Instagram som fick fansen att undra om hon börjat dejta igen efter uppbrottet från Tristan Thompson. På bilden syntes ett stort fång rosa rosor som fick fansen att spekulera kring vem som skickat dem. Även sajten Deux Moi publicerade ett anonymt tips om att Khloé skulle dejta en NBA-spelare. Men Khloé avfärdade dejtingryktena direkt.

”Det är definitivt INTE sant! Jag älskar er! Tack för lyckönskningarna, men jag träffar inte någon alls just nu. Jag fokuserar bara på min dotter och mig själv” kommenterade Khloé på Instagram.

VEM dejtar KHLOÉ KARDASHIAN?

Men enligt nya uppgifter till Page Six ska Khloé för ett par veckor sedan blivit introducerad för en ny man – och de ska ha klickat direkt. Enligt källan ska Khloé Kardashian och hennes nya flört blivit introducerade för varandra genom syster Kim Kardashian på en middagsbjudning. Den nya dejten ryktas också arbeta som investerare och inom riskkapital. Enligt en källa till People ska relationen vara i ett tidigt stadie men att Khloé Kardashian verkar må riktigt bra efter mötet med den potentiellt nya kärleken.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Kändisar som var med i musikvideor innan de blev kända
0:51

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisar som var med i musikvideor innan de blev kända

(0:51)

Slå på ljud