Khloé Kardashian kommenterar ryktet att hon dejtar igen efter Tristan Thompson

19 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Khloé Kardashian
I början av förra året briserande en ny otrohetsskandal runt NBA-spelaren och fadern till Khloé Kardashians barn, Tristan Thompson.
Förhållandet tog slut, och nu har det spekulerats i om hon börjat dejta på nytt.
Annons
5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått

I april 2018 föddes Khloé Kardashians och Tristan Thompson barn True Kardashian. Och det var inte under helt lugna former. Mot slutet av graviditeten kom det nämligen fram att NBA-spelaren varit otrogen mot henne, med lillasysterna Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods.

Efter det hade paret en av- och på-relation som fick sitt slut efter att en ny otrohet uppdagats. Det kom fram förra våren när kvinnan som han varit otrogen med berättade att hon blivit gravid.

Tristan Thompsons offentliga ursäkt

Hon gick till rätten för att få underhållningsstöd, och sajten Page Six publicerade meddelanden som sades visa att basketspelaren försökt få henne att göra abort genom att erbjuda 737 000 kronor för att ta bort barnet.

Annons

”Om du tror att du ska få pengar om du behåller barnet så tror du helt fel. Jag kommer att gå i pension efter den här säsongen. Så i form av underhåll kommer du få samma summa som du får av någon som är arbetslös”, ska han ha skrivit.

Efter att ha nekat till det hela erkände till sist Tristan Thompson, när ett faderskapstest visade att han visst var pappa till barnet.

”Khloé, du förtjänar inte detta. Du förtjänar inte den smärta och förödmjukelse som jag har utsatt dig för. Du förtjänar inte hur jag har behandlat dig genom åren. Mina handlingar har verkligen inte gått i linje med hur jag ser på dig”, skrev han i en ursäkt till Khloé Kardashian på Instagram.

”Jag har den yttersta respekt och kärlek för dig. Oavsett vad du tror. Återigen, jag är så otroligt ledsen”, avslutade han.

Khloé skjuter ner dejtingryktet

Sedan dess har Khloé Kardashian legat lågt med dejtandet, men nyligen började det ryktas om att hon börjat träffa en ny kille som också skulle vara basketspelare.

Annons

Ett fankonto till tv-personligheten publicerade uppgifterna som kom från ett annat Instagramkonto, Deuxmoi. I kommentarsfältet dyker hon då upp för att dementera det hela.

”Det är definitivt INTE sant! Jag älskar er! Tack för lyckönskningarna, men jag träffar inte en själv. Jag fokuserar gladeligen på min dotter och mig själv just nu”, lyder hennes svar.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar