Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Oväntade regler Kim Kardashians assistenter måste följa

22 jun, 2022 
AvEmma Castman
Regler Kim Kardashians assistenter måste följa
Att arbeta som Kim Kardashians assistent kan låta som en dröm, men visste du att personalen måste följa en hel del regler? Här är fem exempel!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Kim Kardashians stilresa genom åren

Att hålla jämna steg med familjen Kardashian är ingen lätt uppgift – särskilt inte för deras assistenter. De arbetar nämligen intensivt med att se till att realitystjärnornas liv är precis så perfekt som de vill att det ska vara.

Tillgänglig dygnets alla timmar och förbud mot skitsnack. Ja, det är två exempel på regler som Kim Kardashian satt upp för sin personal. Spana in ytterligare exempel här!

Strikta regler Kim Kardashians assistenter ska följa

Inga smycken i huset

Sedan Kim Kardashian utsattes för ett rån i Paris 2016 har hon varit väldigt strikt med att inte visa upp smycken och juveler offentligt. Säkerhetsåtgärden har till och med lett till att Kim förbjuder att dyra föremål kommer in i hennes hus – och det innefattar även personalens smycken.

Annons

Garderoben är ALLT

Kim Kardashian har inte helt oväntat en enorm garderob med kläder, skor och accessoarer att ta hand om – eller rättare sagt, som hennes assistenter får ta hand om... Enligt källor byter Kim ofta outfits flera gånger om dagen och då får hennes personal springa fram och tillbaka till garderoben med nya looks. Kim hänger dessutom inte tillbaka sina kläder själv utan lägger dem på golvet och låter assistenterna sköta jobbet.

Garderoben är helig för Kim Kardashian och det är av största vikta att den ser perfekt ut – hela tiden.

Inget skitsnack med Kims systrar

Med tanke på hur mycket skvaller Kardashians är involverade i känns det förvånande att de ändå gör vad de kan för att hålla nere på skitsnacket inom familjen. Som assistent måste man nämligen lova att inte prata om Kim med hennes systrar.

Regeln sattes upp efter att en av Kims gamla assistenter blivit nära vän med Kourtney och berättat att hon inte riktigt trivdes på jobbet.

Annons

Snabblärd är ett måste

För att få behålla jobbet som Kims assistent är det av största vikt att visa att man klarar av arbetsuppgifterna omedelbart. Kim väntar inte på någon – och klarar du inte av hennes tempo är det tack och hej.

Tillgänglig 24/7

Att arbeta som assistent till en av världens kändaste profiler är inget nio till fem jobb. Tvärtom – här gäller det att vara tillgänglig hela tiden. När plikten kallar gäller det att rycka in, det bekräftade en tidigare assistent till familjen i en intervju.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

SE OCKSÅ: Kändisar som var med i musikvideor innan de blev kändaBrand logo
SE OCKSÅ: Kändisar som var med i musikvideor innan de blev kända

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons