Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Megan Fox bryter tystanden efter otrohetsryktet

20 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox och Machine Gun Kelly
Efter att Megan Fox publicerat en del kryptiska meddelanden på Instagram, och senare inaktiverat sitt konto, började fansen spekulera om Machine Gun Kelly varit otrogen mot henne. Nu svarar Megan på otrohetsryktet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Den 12 februari började det florera rykten att Megan Fox och Machine Gun Kelly gjort slut. Anledningen var att Megan Fox raderat alla bilder på sin fästman på Instagram, samt publicerat ett inlägg med referenser till Beyoncés skilsmässoalbum Lemonade.

”Man kan känna doften av din oärlighet, den känns på din andedräkt” skrev Megan Fox på Instagram strax innan hon inaktiverade sitt konto.

Otrohetsryktet om Machine Gun Kelly

Innan Megan valde att ta en paus från sociala medier hann fansen även börja spekulera om Machine Gun Kelly skulle varit otrogen mot Megan med gitarristen Sophie Lloyd.

”Han har säkert legat med Sophie” kommenterade en följare på Megans Instagram, varpå Megan svarade: ”Kanske jag har legat med Sophie” med en eldflamma-emoji.

Annons

Efter ett par dagars tystnad från Megan skymtades sedan paret ihop på alla hjärtans dag – vilket förvirrade fansen ytterligare. Men nu har Megan aktiverat sitt konto igen – och svarat på ryktet om att Machine Gun Kelly skulle varit otrogen.

Megan Fox om otrohetsryktet

I ett inlägg på Instagram skriver Megan Fox att ryktena bara är rena spekulationer – och att det inte heller ligger någon sanning i dem.

”Det har inte varit någon tredje part i det här förhållandet överhuvudtaget. Det inkluderar, men är inte heller begränsat till... verkliga människor, DMs, AI botar eller succuba-demoner.”

”Samtidigt som jag hatar att behöva beröva er på random nyhetsstorys som saknar källor, som dessutom hade varit mycket bättre skrivna av chatt-robotar, så måste ni låta denna story dö och lämna oskyldiga människor ifred” skriver Megan Fox.

Inlägget är det enda på Megans återaktiverade konto och hon har även stängt av sitt kommentarsfält. Machine Gun Kelly har inte uttalat sig om ryktet.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons