Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Orlando Bloom om svårigheterna i relationen med Katy Perry

17 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Katy Perry och Orlando Bloom
Katy Perry och Orlando Bloom träffades 2016 och idag är paret förlovade samt har dottern Daisy ihop. Men förhållandet är inte bara en dans på rosor berättar Orlando Bloom.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Saker om Katy Perry du inte vissteBrand logo
5 Saker om Katy Perry du inte visste

Katy Perry och Orlando Bloom träffades för sju år sedan i samband med Golden Globes. De båda befann sig på galan, men satt vid olika bord. När Katy Perry sedan beställde burgare från In-N-Out snodde Orlando åt sig en av dem – vilket blev startskottet på parets romans. Katy och Orlando blev fort ett omtalat par i Hollywood och 2019 förlovade de sig på alla hjärtans dag.

– Det var väldigt fint. Vi var på middag och jag trodde vi skulle se en konstutställning efter, men istället stod det en helikopter och väntade på oss, och när vi landade på en takterass [i Los Angeles] stod hela min familj och mina vänner där. Han gjorde det riktigt bra, berättade Katy Perry i en intervju med Jimmy Kimmel.

Annons

Orlando Bloom och Katy Perry idag

2021 fick paret dottern Daisy Dove, och tillsammans med Orlandos son Flynn, som han har från tidigare förhållandet med Miranda Kerr, har de blivit en stor bonusfamilj. I samband med G'Day USA Arts Gala 2023 hyllade även Katy Perry sin fästmans exfru på scen.

– Vissa av er kanske blir lite förvirrade över varför just jag presenterar Miranda. Det brukar inte överensstämma med den förlegade föreställningen om exfruar och nya fruar. Och ja, media hade säkert älskat att se oss i en lerig brottningsmatch, men vi är här för att sträva efter kärlek, och Miranda är kärlek. Och som många av er vet så kommer kärlek i många olika familjekonstellationer, sa Katy Perry.

Miranda Kerr och Katy Perry på G'Day USA Arts Gala 2023
Miranda Kerr och Katy Perry på G'Day USA Arts Gala 2023

Orlando Bloom om förhållandet med Katy

Nyligen berättade Orlando Bloom att det däremot inte bara är frid och fröjd i hans och Katys relation, utan att de också stöter på en del motgångar.

Annons

– Vi befinner oss i väldigt olika sammanhang, berättade Orlando i Flaunt magazine och syftade på parets olika karriärsval.

– Hennes yrke är något jag nödvändigtvis inte förstår särskilt väl, samtidigt som hon nog tycker att mitt yrke är väldigt annorlunda jämfört med hennes. Och jag ska inte ljuga, ibland kan det bli väldigt utmanande, berättade Orlando.

– Vi tampas definitivt med våra känslor och vår kreativitet, men jag tror också att vi båda är väldigt medvetna om hur lyckligt lottade vi är över den unika kontakt vi fick direkt när vi träffades, och att vi aldrig har tråkigt ihop.

Katy Perry och Orlando Bloom 2021
Katy Perry och Orlando Bloom 2021

Källa: Vanity Fair, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons