Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Nya uppgifterna om Shilohs kärleksliv

16 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
Angelina Jolie och Shiloh Jolie Pitt
Kändisdottern Shiloh Jolie Pitt har idag vuxit upp, och nu uppges 16-åringen ha börjat dejta. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Angelina Jolie och Brad Pitts första biologiska dotter Shiloh har fascinerat fansen sedan hon föddes. Som 8-åring debuterade hon på röda mattan i kostym, vilket gjort att hon sedan ung ålder inspirerat med sin androgyna stil och som HBTQ+-ikon. Idag har Shiloh blivit 16 år gammal – och enligt uppgifter börjat dejta.

Shiloh Jolie Pitts stilresa genom årenBrand logo
Shiloh Jolie Pitts stilresa genom åren

Dejtar Shiloh Jolie Pitt?

Enligt en källa till Life & Style ska kändisdottern Shiloh börjat utforska dejtinglivet relativt nyligen.

Annons

”Shiloh är väldigt social.”, berättar källan som uppges vara en nära kontakt till Angelina Jolie.

”Hon är verkligen inte ett litet barn längre. Det är som att hon vuxit upp över en natt.”

Men Shilohs kärleksliv verkar inte vara helt obevakat från sina föräldrars sida – enligt källan måste Angelina godkänna alla som Shiloh väljer att dejta.

Det gör Shiloh Jolie Pitt idag

Men det är inte bara det nya steget i kärlekslivet som gjort att Shiloh börjat betraktas som ung vuxen. Enligt en källa till Life & Style ska hon även börjat tjäna sina egna pengar – och inte en liten summa heller. Shiloh ska nämligen omvandlat sitt intresse för dans till en inkomstkälla, samt börjat jobba som läxhjälp och som produktionsassistent på ett av Angelina Jolies filmjobb.

Annons

Enligt källan till sajten ska Shiloh tjäna omkring 14 000 dollar i veckan (!) på sina olika ströjobb. Och ska även blivit erbjuden en hel del modelljobb genom åren – men sagt att det inte är hennes grej.

”Hon har blivit erbjuden flera modelljobb, som hon funderat på att ta. Men hon säger att det egentligen inte är det hon vill göra. Däremot skulle hon kunna tänka sig att göra det för lönen för att sedan investera i sin dans, konst och olika filmprojekt” berättar källan.

Shiloh och systern Zahara 2023
Shiloh och systern Zahara 2023

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons